Eco Green Twente ondernemer van het jaar, publieksprijs voor Topsakal

Hans en Debby Brunnekreef van Eco Green Twente zijn vanavond verkozen tot Ondernemer van het jaar in Goor. Na het traditionele aspergediner bij De Bebsel, bleek dat zij de meeste stemmen hebben gekregen van de collega-ondernemers van Goor Collectief. De publieksprijs ging naar Erkan Topsakal van ET Phonehome. Brunnekreef maakte in coronatijd een succesvolle carriereswitch door te gaan investeren in duurzaamheid. Daarvoor won hij met zijn vrouw eerder al de Hoffelijkheidsprijs…

Erkan Topsakal van ET Phonehome verhuisde, niet zonder succes, met zijn telefoonwinkel van Zenkeldamshoek naar het Goorse centrum waar hij inmiddels ook verhuisd is naar het voormalige DA-pand. Er waren dit voor het eerst vijf genomineerde bedrijven. Naast Eco Green Twente en ET Phonehome waren dat Jumbo Leussink, De Wereldwinkel en Mercom.

Gerelateerde berichten

  • De genomineerden voor ondernemer van het jaar…25 maart 2022 De genomineerden voor ondernemer van het jaar… Mercom, Eco Green Twente, Jumbo Leussink, ET Phonehome en De Wereldwinkel zijn de genomineerden voor de titel 'Ondernemer van het jaar' in Goor. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens […]
  • Ondernemer van het jaar-verkiezing nadert climax17 mei 2022 Ondernemer van het jaar-verkiezing nadert climax De stembussen voor het publiek zijn gesloten, die voor de leden van Goor Collectief gaan donderdag open. Het belooft een spannende strijd te worden wie er wordt verkozen tot de nieuwe […]
  • Spannende strijd ondernemer van het jaar25 april 2022 Spannende strijd ondernemer van het jaar Wie zich over enkele weken Ondernemer van het jaar in Goor mag noemen, is nog allerminst zeker. Op de poll op onze site is inmiddels bijna 1400 keer gestemd en voorlopig is Eco Green […]
  • Andere opzet verkiezing Ondernemer van het jaar22 maart 2022 Andere opzet verkiezing Ondernemer van het jaar De verkiezing van Ondernemer van het jaar in Goor gaat dit jaar anders dan in voorgaande jaren. Ondernemersvereniging Goor Collectief heeft dit jaar vijf in plaats van de gebruikelijke […]
  • Heeckeren en Brunnekreef winnen Hoffelijkheidsprijzen10 september 2021 Heeckeren en Brunnekreef winnen Hoffelijkheidsprijzen Twee Goorse winnaars gisteravond tijdens de uitreiking van de Hoffelijkheidsprijzen bij De Kroon in Markelo. Het groene speelplein van Heeckerenschool pakte de winst in de categorie […]