Schoolfeestjournaal met verslag Seniorentocht en Open Dag wagenbouwers

Het tweede Schoolfeestjournaal in aanloop naar het Feest der Feesten staat online en wordt dit keer gepresenteerd door Ingmar Fokke. In deze editie onder meer een verslag van de Seniorentocht van vorige week donderdag en de Open Dag in de Schoolfeestloodsen van afgelopen zaterdag. Er is elke week een nieuwe aflevering met de zesde en laatste op woensdag 22 juni, de dag dat het Schoolfeest van start gaat met de Seniorenmiddag. Het tweede Schoolfeestjournaal is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestjournaal met kermisnieuws, optocht en Schoolfeestfonds1 juni 2022 Schoolfeestjournaal met kermisnieuws, optocht en Schoolfeestfonds Terwijl er door de redactie van deze site keihard wordt gewerkt om de Schoolfeestkrant op tijd in de bus te krijgen, staat inmiddels van organisatie van het Feest der Feesten het vierde […]
  • Eerste Schoolfeestjournaal online11 mei 2022 Eerste Schoolfeestjournaal online Het eerste Schoolfeestjournaal van de stichting School en Volksfeest staat online. Vanaf vandaag tot en met de woensdag van het Seniorenfeest zal er elke week een journaal over het Feest […]
  • Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat20 maart 2021 Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat Onder de titel ‘Till we meet again….’ heeft de organisatie van het Bigbandfestival middels een komische video duidelijk gemaakt dat het grootse muzikale feest in Goor ook dit jaar niet […]
  • Derde aflevering Hof van Sint online27 november 2016 Derde aflevering Hof van Sint online De 3e aflevering van Hof van Sint is vanochtend online gezet. Daarin gaat de Goedheiligman op bezoek bij een Deldens kinderdagverblijf en wordt er een grote prijs uitgereikt in een Goorse  […]
  • Herhalingen optochten en Seniorentocht op Hofstreek TV2 juli 2022 Herhalingen optochten en Seniorentocht op Hofstreek TV De lokale omroep Hofstreek TV gaat vandaag en morgen de Schoolfeestoptochten van vorige week uitzenden. Deze werden vorige week live uitgezonden. Ook kan een verslag van de Seniorentocht […]