Goorse clubs ontmoeten topploegen

De voetbalcompetitie nadert zijn einde en voor de drie Goorse clubs zijn het de weken van de waarheid met een cruciaal weekeinde met name voor GFC. Dat speelt vanmiddag vanaf 14:30 uur in en tegen Daarlerveen, de koploper in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal. Het verschil op de ranglijst is, met nog drie duels te gaan, vijf punten dus het is voor de rood zwarten de laatste kans om aan te haken en nog kans te maken. Alleen winst telt dus. Hector gaat morgen op bezoek bij Sportclub Markelo, de lijstaanvoerder in de vierde B van het zondagvoetbal. Markelo kan de titel pakken mits ‘runner up’ sv Delden vanavond de derby tegen Rood Zwart verliest. Hector vecht voor lijfsbehoud. Twenthe doet dat ook en speelt morgen uit tegen subtopper Sportclub Rekken. Beide zondag-duels beginnen om 14:00 uur.