It’s Your Beauty en Rositta-kliniek geopend in Grotestraat

Vandaag (vrijdag 20 mei) wordt in de Grotestraat (nummer 24) de kliniek Its Your Beauty geopend. Het is de onderneming van Andrea de Groot en Sabine Vehof waar mensen terecht kunnen voor plasmalift, fillers op natuurlijke basis, laser-ontharing en huidverbetering. Its your beauty Goor zit gevestigd op de eerste verdieping van het pand terwijl een vestiging van de zogenoemde Rositta-kliniek de begane grond zal bezetten. Rositta staat met 7 klinieken landelijk bekend om de behandeling van Roscacea (huidziekten).

Gerelateerde berichten

  • Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden…22 mei 2022 Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden… Over een kleine vijf weken is het weer zover. Dan trekt de Kinderoptocht op zaterdagmiddag weer door het centrum met fraaie creaties van de Goorse basisschoolkinderen. In de rubriek Oald […]
  • Landelijke kledingketen Okay opent vestiging in Goor11 mei 2022 Landelijke kledingketen Okay opent vestiging in Goor Okay Fashion & Jeans opent in september een nieuwe vestiging in het centrum van Goor. De landelijke keten van kledingwinkels gaat zich vestigen in het voormalige pand van Top1 Toys in […]
  • Oald Goor: Grotestraat 193210 april 2022 Oald Goor: Grotestraat 1932 Het is een vaste rubriek waar we eens in de zoveel tijd heerlijk op kunnen teruggrijpen: Oald Goor. Vandaag staat een prent uit het stadshart centraal uit 1932. Waar de BIZ heden ten dage […]
  • Tijdelijke priklocatie woensdag weer open4 april 2022 Tijdelijke priklocatie woensdag weer open De tijdelijke vaccinatielocatie in het centrum van Goor gaat komende woensdag weer open. Mensen die een prik tegen het coronavirus willen halen kunnen daar tot en met zondag 10 april […]
  • VVV Informatiepunt nu bij Joos Wonen23 november 2021 VVV Informatiepunt nu bij Joos Wonen Het VVV Informatiepunt is in Goor verhuisd naar het winkelpand van Joos Wonen in de Grotestraat. Het info-punt voor toeristen zat de afgelopen twee jaar op het Weversplein bij Lekker Leuk […]