Geen 10 kilometer tijdens komende Avond4daagse

De Goorse Avond4daagse die volgende week dinsdag begint, kent dit jaar geen routes van 10 kilometer. De organisatie heeft besloten deze afstand te schrappen vanwege te weinig aanmeldingen hiervoor (5). Iedereen loopt dus de 5 kilometer en dat gebeurt vanaf diverse locaties. Dinsdag 31 mei is de start vanaf Het Doesgoor, een dag later vanaf het schoolplein van de Gijminkschool, op donderdag is de start bij de voormalige Puntdakschool en de afsluitende ‘feest-etappe’ begint op het Schoolfeestplein en eindigt in het centrum van Goor. Meer informatie op de Facebookpagina van de organisatie van het Goorse wandelevenement.

Gerelateerde berichten

  • Avond4Daagse nu wel van start30 mei 2018 Avond4Daagse nu wel van start "De paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas..." deze strofe uit een oud-Hollands kinderliedje deed vanavond wél opgeld voor de deelnemers aan de Goorse Avond4Daagse. Ruim 600 […]
  • Goor maakt zich op voor tropische Avond4daagse…29 mei 2018 Goor maakt zich op voor tropische Avond4daagse… Vanavond zullen weer honderden wandelaars van start gaan voor de Avond4daagse die dan start op de parkeerplaats van 't Doesgoor (foto). De organisatie hamert erop dat het bij de […]
  • Bijna 700 deelnemers Goorse Avond4daagse9 mei 2017 Bijna 700 deelnemers Goorse Avond4daagse Het was een drukte van belang op de parkeerplaats van sportpark 't Doesgoor vanavond waar de Goorse Avond4daagse vanavond onder ideale weersomstandigheden van start ging met de eerste […]
  • Goorse Avond4daagse onverminderd populair31 mei 2022 Goorse Avond4daagse onverminderd populair De Goorse avond4daagse is vanavond van start gegaan met een groot aantal deelnemers die vanaf het Doesgoor een lang lint vormden door de omgeving voor de eerste wandeltocht van 5 […]
  • De week van de wandelvierdaagse, ook zwemvierdaagse aanstaande30 mei 2022 De week van de wandelvierdaagse, ook zwemvierdaagse aanstaande Morgen begint de Goorse Avondvierdaagse met een eerste start op 't Doesgoor waar vooraf ook nog kan worden ingeschreven. Er kan deze editie alleen 5 kilometer-routes gelopen worden. […]