Nieuwe kunstgrasvelden- en parkeerplaats vv Twenthe

De Goorse voetbalvereniging vv Twenthe krijgt nog voor de start van de nieuwe competitie twee nieuwe kunstgrasvelden. Daarnaast zal nog dit kalenderjaar een nieuwe parkeerplaats komen en een loopbrug naast het huidige hoofdveld op het voormalige TSB-terrein. De nieuwe ingang van sportpark ’t Piepwillem komt dan naast het huidige clubgebouw…

De vernieuwing van met name het tweede kunstgrasveld was hard nodig. Daar had al eerder een nieuwe toplaag op gemoeten, maar door allerhande bodemonderzoeken en corona is dat tot op heden nog niet gebeurd. Het hernieuwde hoofdveld wordt daarentegen juist naar voren gehaald met twee jaar. Ook de drainage zal worden vernieuwd tijdens de werkzaamheden die begin september zullen beginnen.

Gerelateerde berichten

  • Kunstgrasproject Twenthe binnen een maand afgerond28 september 2022 Kunstgrasproject Twenthe binnen een maand afgerond De twee nieuwe kunstgrasvelden bij vv Twenthe moeten allebie binnen vier weken bespeelbaar zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het tweede veld is dat na vandaag al (foto). […]
  • Twenthe wint nipt maar verdiend26 september 2021 Twenthe wint nipt maar verdiend Twenthe begon het nieuwe seizoen in de zondag vierde klasse B met een nipte 1-0 zege op Rietmolen. Dat duel zou aanvankelijk uit worden gespeeld maar op verzoek van de opponent op 't […]
  • Tweede editie Kelderklasse Cup17 april 2019 Tweede editie Kelderklasse Cup Na het daverende succes van een jaar geleden, staat hij zaterdag 20 april wederom op de rol: de Kelderklasse Cup. Ditmaal doen de Goorse laagvliegers sportpark Sportpark ’t Piepwillem van […]
  • VV Twenthe nodigt kinderen uit te komen voetballen op ’t Piepwillem19 augustus 2018 VV Twenthe nodigt kinderen uit te komen voetballen op ’t Piepwillem VV Twenthe nodigt kinderen van 4, 5 of 6 jaar oud uit om te komen voetballen op Sportpark 't Piepwillem. Vanaf 8 september is het mogelijk om vrijblijvend mee te trainen. Iedere woensdag […]
  • Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter1 oktober 2017 Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter De wedstrijd vv Twenthe - Helios is vanmiddag na 32 minuten bij een tussenstand van 1-2 gestaakt nadat scheidsrechter Arends uit Hoge Hexel geblesseerd raakte aan zijn enkel. Toen […]