GFC verliest bij koploper Daarlerveen

Na de nederlaag tegen ATC’65 heeft GFC opnieuw een verliespartij moeten incasseren in een directe topper. De ploeg van trainer Romano Lammertink ging met 2-1 onderuit bij koploper Daarlerveen. Al na drie minuten keek de Oudste Goorsche tegen een achterstand aan na een mooi afstandsschot van Melvin Kemp. Twintig minuten later was het al 2-0, waardoor de kansen op promotie wel erg klein werden voor GFC. Na de hervatting bleek de ploeg met hernieuwd vertrouwen toch voor de overwinning te gaan. De formatie van Lammertink kwam ook terug tot 2-1, maar daar bleef het bij. Het gat tussen Daarlerveen en GFC is nu gegroeid tot acht punten.

Gerelateerde berichten

  • GFC klimt naar tweede plek door zege op SV Rijssen13 april 2022 GFC klimt naar tweede plek door zege op SV Rijssen GFC heeft de inhaalwedstrijd tegen SV Rijssen gisteravond met 1-0 gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren viel de enige maar bijzonder fraaie treffer van Tim Wassink, vlak voor rust. […]
  • GFC-SV Rijssen afgelast vanwege corona18 maart 2022 GFC-SV Rijssen afgelast vanwege corona Het competitieduel GFC-SV Rijssen dat morgen (zaterdag) zou worden afgewerkt op sportpark Heeckeren, gaat niet door. Er zijn een aantal coronagevallen in de selectie van GFC-trainer […]
  • GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen5 maart 2022 GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen GFC had vanmiddag geen moeite met Sportclub Rijssen. De hekkensluiter in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal werd in Rijssen met 0-4 verslagen. Trainer Romano Lammertink moest het […]
  • Lammertink tekent voor negende keer bij GFC29 januari 2022 Lammertink tekent voor negende keer bij GFC Romano Lammertink heeft zijn contract als hoofdtrainer bij GFC wederom verlengd. In het komende seizoen is hij negende jaar op rij GFC de hoofdverantwoordelijke voor de eerste selectie en […]
  • GFC simpel langs Lemele21 november 2021 GFC simpel langs Lemele GFC won gisteren in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal simpel in en tegen Lemele. Het werd, zonder publiek, 0-6. Bij rust was het al 0-3 voor de ploeg van trainer Romano […]