Hector jo13-1 eerste Goorse zomerkampioen

Het einde van de voetbalcompetities nadert en dat betekent dat ook de eerste beslissingen zijn gevallen. In Goor mag Hector jo13-1 zich de eerste zomerkampioen noemen. De groen witten werden gisteren gekroond als overtuigende kampioen na een 1-7-zege op de leeftijdsgenoten van Enter Vooruit. Een bijzondere titel want het is het eerste seizoen voor de jonge talenten op het ‘grote’ veld. Het kampioenschap werd groots gevierd met een indrukwekkend onthaal bij thuiskomst op het Doesgoor en uiteraard een rondrit op de ‘platte kar’ door Goor.

Gerelateerde berichten

  • GFC 2 kampioen, Twenthe 2 naar nacompetitie6 juni 2022 GFC 2 kampioen, Twenthe 2 naar nacompetitie Het tweede elftal van GFC is vandaag kampioen geworden in de zesde klasse door met 2-1 te winnen van SV Enter 5 dat voor de wedstrijd nog aan kop stond met een punt voorsprong op GFC 2. […]
  • Dames GTC 1 kampioen22 mei 2022 Dames GTC 1 kampioen Feest bij de dames van GTC. De tennissters van het eerste team hebben zich dit weekend gekroond tot kampioen. En dus kon de champagne worden ontkurkt door Esther, Miranda, Stefanie, Inge […]
  • Nienke-Paastoernooi bij Hector16 april 2022 Nienke-Paastoernooi bij Hector In de fraaie zaterdag-ochtendzon werd vanmorgen bij SV Hector het Nienke jeugd-paastoernooi gehouden. Vijftig kinderen streden in poules om de felbegeerde gouden chocolade-paashaas. […]
  • Kampioenschap voor Twenthe jo11-111 december 2021 Kampioenschap voor Twenthe jo11-1 Twenthe JO11-1 is vandaag ongeslagen kampioen geworden in de derde klasse. De jonge voetballers van de Goorse Tricolores wonnen vandaag het afsluitende duel voor de winterstop in en tegen […]
  • Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen26 mei 2021 Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen Ballenmeid zijn tijdens een kampioenswedstrijd van de FC Twente vrouwen. Wie wil dat nu niet? De Goorse Chelsea Sloterdijk overkwam dit afgelopen zondag. De talentvolle voetbalster van […]