Gerard Waanders erelid van Apollo

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering zijn 6 trouwe leden gehuldigd en is Gerard Waanders benoemd tot erelid. De begenadigd trompettist zit al sinds jaar en dag in het grote orkest van de Goorse muziektrots en werd ook nog gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap. Ook oud-voorzitter Wim Semmekrot werd gelauwerd voor het feit dat hij al 60 jaar Apollo-lid is. Habs de Lat kreeg de bijbehorden speld voor een halve eeuw trouw lidmaatschap terwijl Monique Zweers al 40 jaar verbonden is aan de Goorse muziekvereniging. Jos Evers is 25 jaar lid én tevens een kwart eeuw dirigent van de Reggestad Muzikanten. Ook Marijke Bergevoet werd gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap.

Gerelateerde berichten

  • Hofmeijer al 72 jaar lid van Apollo, Ook Wittrock gehuldigd4 oktober 2021 Hofmeijer al 72 jaar lid van Apollo, Ook Wittrock gehuldigd Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Goorse muziekvereniging Apollo zijn vier jubilarissen gehuldigd. Henk Hofmeijer is al 72 jaar lid en kreeg daarvoor de versierselen. […]
  • Van Ommen zwaait als erelid af bij Hector en wordt opgevolgd door Koen Kessels9 november 2019 Van Ommen zwaait als erelid af bij Hector en wordt opgevolgd door Koen Kessels René van Ommen is vanavond benoemd tot erelid van SV Hector. Dat gebeurde tijdens de drukbezochte jaarvergadering van de Goorse voetbalclub in de kantine op sportpark 't Doesgoor. Van […]
  • Gerard en Janny een gouden paar17 september 2021 Gerard en Janny een gouden paar Vandaag op vrijdag 17 september vieren Gerard Waanders en Janny Waanders-vd Haar hun 50 jarig huwelijks-jubileum. Gerard is al die jaren druk met het verenigingsleven waaronder Apollo […]
  • ‘Stille’ potgrondactie Apollo een succes3 maart 2021 ‘Stille’ potgrondactie Apollo een succes Om haar vereniging wat meer financiële armslag te geven, hebben de leden van Muziekvereniging Apollo ook dit jaar een potgrondactie georganiseerd. De actie eindigde afgelopen zaterdag met […]
  • Laat Apollo bloeien…10 januari 2021 Laat Apollo bloeien… Van concerten is in deze Coronatijd geen sprake maar gerepeteerd wordt er zeker wel door de Goorse muziektrots Apollo. En dat niet alleen want om de clubkas op een andere wijze te spekken […]