Hector verliest bij koploper Markelo

SV Hector moet in de resterende twee wedstrijden in de vierde klasse B van het zondagvoetbal nog vol aan de bak om nacompetitie tegen degradatie te voorkomen. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor vanmiddag met 2-0 van koploper Sportclub Markelo dat volgende week kampioen kan worden. Het werd in Markelo 1-0 na tien minuten voetbal. Een overtreding van Menno de Leeuw binnen de 16 werd bestraft met een strafschop die binnen werd geschoten door Mickey Slotman. Het werd halverwege de tweede helft 2-0 door een rake kopbal van Miguel Schippers. In de tweede helft speelde Hector beter dan voor rust maar kwam niet tot scoren. Ook Markelo trof geen doel meer waardoor het bij 2-0 bleef aan de Endemansdijk…

Hector staat nog op de ‘veilige’ 10e plek en speelt de komende wedstrijd tegen Buurse dat vecht voor de laatste kansen om rechtstreekse degradatie te ontlopen. De laatste wedstrijd is over twee weken in en tegen Rietmolen dat vandaag met 0-3 verloor van Hoeve Vooruit en dicht bij rechtstreekse degradatie is.

Gerelateerde berichten

  • GFC en Hector tegen koplopers, Twenthe naar Neede12 maart 2022 GFC en Hector tegen koplopers, Twenthe naar Neede De eerste elftallen van GFC en Hector kunnen voor deze speelronde in de competitie de borst nat maken. Beiden treffen de koploper in hun klasse. GFC gaat vanmiddag op bezoek bij Juventa […]
  • Hector geen partij voor Sportclub Markelo4 oktober 2020 Hector geen partij voor Sportclub Markelo De Hofderby tussen SV Hector en Sportclub Markelo was vanmiddag snel beslist. De Markelose goalgetter Mickey Slotman legde de groen witten binnen een kwart wedstrijd maar liefst drie keer […]
  • Hector in veilige haven na eclatante zege op Buurse29 mei 2022 Hector in veilige haven na eclatante zege op Buurse SV Hector is ook volgend seizoen vierdeklasser. De groen witten wonnen het voorlaatste duel in de reguliere competitie met maar liefst 5-0 van Buurse. Doordat concurrent Diepenheim […]
  • Twenthe heeft weinig in te brengen tegen koploper Markelo: 6-18 mei 2022 Twenthe heeft weinig in te brengen tegen koploper Markelo: 6-1 VV Twenthe had vandaag niet veel in te brengen in het competitieduel tegen Sportclub Markelo. Tegen de koploper in de vierde klasse B werd met 6-1 verloren. Bij rust was het 2-0. Markelo […]
  • Hector verliest in en tegen Rekken1 mei 2022 Hector verliest in en tegen Rekken Na de nederlaag van vorige week tegen Twenthe, wist SV Hector ook vandaag niet te winnen. Het uitduel bij Sportclub Rekken werd met 3-1 verloren. Rekken begon beter aan de wedstrijd en […]