Twenthe nagenoeg veilig na knappe zege in en tegen Rekken

Twenthe heeft zich vanmiddag nagenoeg veilig gespeeld. De Goorse Tricolores boekten een uiterst knappe zege bij Sportclub Rekken en hebben daarmee de nacompetitie uit zicht. Bij de subtopper werd het maar liefst 1-5. Bij rust was het 0-1 door een goal van Stijn Jeurlink. Na de 0-2 van Stef Eland vlak na rust kwam Rekken terug tot 1-2 maar kwam er daarna niet meer aan te pas. Jeurlink scoorde kort na de tegentreffer de 1-3 waarna het 1-4 werd door Jeffrey Asbroek die een vrije trap fraai in de kruising krulde. Jelle Horselenberg zorgde voor het slotakkoord met 1-5. Twenthe speelt de komende weken nog tegen respectievelijk Hoeve Vooruit en sportclub Neede.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe in extremis langs Rietmolen20 maart 2022 Twenthe in extremis langs Rietmolen Twenthe behaalde vanmiddag een benauwde overwinning in de vierde klasse B op hekkensluiter Rietmolen. In het Gelderse kerkdorp werd het uiteindelijk 2-3 door een Goorse treffer in de […]
  • Twenthe diep in blessuretijd onderuit in Diepenheim10 april 2022 Twenthe diep in blessuretijd onderuit in Diepenheim Het was het verhaal van de gemiste kansen, hem zelf niet maken en uiteindelijk het deksel op de neus krijgen. Twenthe verloor vanmiddag het uitduel tegen vv Diepenheim met 2-1. Het duel […]
  • Twenthe speelt doelpuntloos gelijk tegen Rood Zwart27 maart 2022 Twenthe speelt doelpuntloos gelijk tegen Rood Zwart Geen goals op sportpark De Scheetheuvel vanmiddag tijdens de Hofderby tussen Rood zwart en vv Twenthe. Een wedstrijd waarin twee gelijkwaardige ploegen niet tot heel veel kansen kwamen. […]
  • Leusink met drie goals op schot voor winnend Twenthe27 februari 2022 Leusink met drie goals op schot voor winnend Twenthe Wouter Leusink heeft op glorieuze wijze Twenthe Goor de overwinning bezorgd. De ploeg van trainer Mark Bolink zegevierde met 4-1 over SC Rekken. Leusink nam maar liefst drie treffers voor […]
  • Twenthe verliest onnodig in Eibergen10 oktober 2021 Twenthe verliest onnodig in Eibergen Twenthe Goor heeft de eerste nederlaag in het nieuwe seizoen geleden. In Eibergen werd met 1-0 van de plaatselijke FC met 1-0 verloren. Vijf minuten voor rust werd een afvallende vrije […]