Bands en artiesten bij Buddy’s Open Air op Hemelvaartsdag

Het bleek een beproefd concept maar kon door corona twee jaar niet plaats vinden. Morgen op Hemelvaartsdag, is het wel weer zover: Buddy’s Open Air. Op het grote terras van het café aan de Deldensestraat treden dan diverse artiesten en bands op. Zo trapt de jonge muziekschoolband Numberplate af waarna het duo Anique en Robin acte de presence zal geven. Uit Hengevelde komt zanger/gitarist Youri ten Dam met onvervalste country. Ook uit die contreien de zeven-koppige formatie The Blue Jays (foto) die onder meer met Americana-music de sfeer erin gaan brengen. Het geheel zal worden afgesloten door het Goorse duo Dr. Ink met Marcel Mengerink en Paul Schabbink terwijl ook DJ Sem Lansink draait en Ronnie Esslage met zijn Foodtruck aanwezig is. Buddy’s Open Air begint morgen om 14:30 uur en de toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Kim Feenstra met realityserie bij café Buddy’s6 december 2021 Kim Feenstra met realityserie bij café Buddy’s Een tv-crew van 12 man was onlangs in Goor voor de opnames van de realityserie 'Kim en Koen gaan het anders doen' van betaalzender Discovery+. Topmodel Kim Feenstra was met Koen […]
  • Kastelein André van de Buddy’s 65 jaar29 mei 2022 Kastelein André van de Buddy’s 65 jaar Hij begon meer dan een kwart eeuw geleden in Goor met Café Buddy's aan de Deldensestraat en is daar nog immer succesvol mee met zijn Hanneke. Vandaag viert kastelein Andre Nijmeijer (van […]
  • Oranje-pleinfeest als Kleintje Schoolfeest…28 april 2022 Oranje-pleinfeest als Kleintje Schoolfeest… Het was de derde editie nadat het drie keer niet door kon gaan vanwege corona; Het 'Rondje van de Koning' op het plein tussen de Petrus en Pauluskerk en De Bebsel. Het bleek wederom een […]
  • Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten…15 april 2022 Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten… Goor hoeft zich tijdens het komende Paasweekeinde zeker niet te vervelen. Er is genoeg te doen in het uitgaansleven en dat begint vanavond met Focus on Talent Part 3 bij Café Spek. Daar […]
  • Weer muzikale talenten bij café Spek23 maart 2022 Weer muzikale talenten bij café Spek GYG Entertainment organiseert komende vrijdag voor de tweede keer de zogenoemde ‘Music Focus on Talent'. bij café Spek zijn dit keer de bands Treadle en Basemen te zien en te horen zijn. […]