Tankstation Iependijk overvallen (update)

Foto: Bas Zweers

Het Avia tankstation aan de Iependijk is rond 19:30 het doelwit geweest van een gewapende overval. Daarbij heeft de dader €500 euro buit gemaakt en is vervolgens richting de Braak gerend. De man is c.a. 1,90m lang, een iets gezet postuur, lichtbruin haar, lichtblauwe spijkerbroek, grijze trui of shirt met dunne witte streepjes, c.a. 30 à 40 jaar oud, droeg een bivakmuts tijdens de overal en bedreigde met op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Getuigen worden verzocht de politie te bellen op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De dader is rond 19:30 De Braak ingerend en sindsdien voortvluchtig.

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Schennispleger in de Kievitstraat5 september 2011 Schennispleger in de Kievitstraat De politie Twente is op zoek naar een man die zondagmiddag met zijn geslachtsdeel speelde in de Kievitstraat. De schennispleger werd door meerdere mensen gezien in de buurt van de Albatros […]
  • Goorse man uren vermist (UPDATE)22 juli 2018 Goorse man uren vermist (UPDATE) Vanaf vanmorgen 09.30 uur wordt een man vermist vanaf de Whee. De man is vertrokken op zijn fiets van het merk Giant met een licht blauw/grijs frame. De man is 73 jaar oud, en ongeveer 1 […]
  • Zestig automobilisten op de bon25 oktober 2011 Zestig automobilisten op de bon Zo'n zestig automobilisten hebben de afgelopen weken een boete gekregen voor het negeren van de geslotenverklaring aan de Stationslaan, tussen de Waterstraat en de Diepenheimseweg. De […]
  • Hinder van chaos op A1 (update)5 oktober 2011 Hinder van chaos op A1 (update) (foto: RTV Oost) Het verkeer van en naar Goor heeft vandaag grote hinder van de verkeerschaos op de A1 bij Markelo. Daar ontstonden kilometerslange files na een ongeval vanochtend op […]