Sport-Inn sluit haar deuren

Het centrum van Goor verliest één van haar meest iconische winkels. Sport-Inn Goor verdwijnt uit het straatbeeld. In een verklaring laten ze weten dat de veranderende marktomstandigheden de reden zijn van het besluit om de deuren te sluiten. “Het is lastiger samenwerken met grote merken als Nike en Adidas. Daardoor wordt het steeds lastiger om goede collecties samen te stellen die aansluiten bij de wensen die we in de winkel horen”, laten de middenstanders weten. Vanaf vandaag start Sport-Inn met een opheffingsuitverkoop. “Onze gehele voorraad zal tegen sterk gereduceerde prijzen worden verkocht. We willen jullie hoe dan ook bedanken voor het vertrouwen en de klandizie”, besluiten de medewerkers.

Gerelateerde berichten

  • Constantijn is Fruitschool25 januari 2011 Constantijn is Fruitschool De Prins Constantijnschool doet dit schooljaar mee met het zogenoemde Europese fruitprogramma. De school is gestart op dinsdag 11 januari. De komende 10 weken wordt er drie keer per week […]
  • Hilversumse bemoeienis met Goorse Revue7 december 2016 Hilversumse bemoeienis met Goorse Revue Wat heeft de landelijke publieke omroep te maken met de Grote Goorse Leegstands Revue ? Direct betrokkenen hullen zich in stilzwijgen maar andere ingewijden melden dat de NPO aanwezig zal […]
  • Oald Goor: Toen De Stoevelaar nog net niet in aanbouw was…12 december 2021 Oald Goor: Toen De Stoevelaar nog net niet in aanbouw was… In de afgelopen week was het 50 jaar geleden dat het voor Goor beeldbepalende verzorgingstehuis De Stoevelaar werd geopend. Vandaag gaan we in de rubriek Oald Goor terug naar het jaar […]
  • Reggehof3 januari 2014 Reggehof minder open Bezoekers van De Reggehof krijgen fysiek steeds meer te maken met de bezuinigingen die het Verenigings- en Evenementengebouw treffen. Na het fors terugbrengen van het aantal voorstellingen […]
  • Stichting Stadsregge zoekt historische beelden21 november 2016 Stichting Stadsregge zoekt historische beelden De Stichting Stads-Regge Goor is op zoek naar verschillende foto's, tekeningen en schilderijen die de historie van Goor uitbeelden. Dit ter voorbereiding op het plaatsen van verhaalborden […]