Ineke en Massie Zandjans 60 jaar getrouwd

Groot feest voor Ineke en Massie Zandjans vandaag. Het echtpaar viert vandaag het heuglijke feit dat ze 60 jaar getrouwd zijn. Ineke is geboren in Delden en Massie aan de Goorseweg in Markelo. Na omzwervingen in Almelo, Nijverdal en Rijssen wonen zij sinds 2001 aan de Grotestraat in Goor. Ineke is vooral bekend van Jeukens assurantiën, waar ze haar hele werkzame leven heeft doorgebracht terwijl Massie werkte voor Philips in Almelo waarvoor hij over de hele wereld problemen oploste. Ook is hij nog steeds fervent wielrenner en zet hij de routes uit voor de Hof van Twente Fietsvierdaagse. Zij werden gisteren al verrast door wethouder Scholten maar ook via deze digitale weg verdienen ze uiteraard een felicitatie. Van harte en nog vele jaren!

Gerelateerde berichten

  • Schrijver Hulsegge 60 jaar getrouwd met zijn Alie18 februari 2022 Schrijver Hulsegge 60 jaar getrouwd met zijn Alie Hij kwam nog niet zolang geleden in het nieuws met het uitbrengen van zijn boek De Schoolfeestmoorden en is speelde ook een rol in de succesfilm De beentjes van Sint Hildegard. Afgelopen […]
  • Gerard en Marietje al 60 jaar een paar30 juni 2021 Gerard en Marietje al 60 jaar een paar Een diamanten dag op deze 30e juni voor Gerard en Marietje ten Berge. Zij zijn vandaag op de kop af 60 jaar getrouwd en na al die jaren nog steeds gelukkig samen. Ook via deze weg worden […]
  • Johan en Janie een diamanten paar16 juli 2020 Johan en Janie een diamanten paar Een bijzondere mijlpaal voor het Goorse echtpaar Johan en Janie Klein Leugemors die vandaag op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. De inmiddels 81-jarige Johan Klein Leugemors was […]
  • Tijdperk Kuipers bij Herfst-fietsvierdaagse voorbij22 oktober 2021 Tijdperk Kuipers bij Herfst-fietsvierdaagse voorbij Hij was de grondlegger van het evenement dat 29 jaar geleden een aanvang kreeg en uitgroeide tot één van de bepalende Fietsvierdaagses van Nederland in het najaar. John Kuipers gaf met […]
  • Fietsvierdaagse dit jaar met muzikale ontvangsten27 september 2021 Fietsvierdaagse dit jaar met muzikale ontvangsten Na de afgelasting van vorig jaar gaat de 28e editie van de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse dit jaar wel door. Die is van maandag 18 tot en met donderdag 20 oktober met een gezellig […]