Bloem & Lifestyle Annabel naar pand Sport Inn

Deze week werd bekend dat Sport Inn vertrekt uit Goor en nu al is er nieuwe invulling voor het winkelpand in de Grotestraat. Bloem & Lifestyle Annabel, dat nu nog iets verderop zit, gaat de bloemenwinkel naar die plek verhuizen. Dat zal in augustus gebeuren. “Ik ben enorm trots en blij om dit grote nieuws nu te kunnen delen. Samen met mijn team gaan we dit avontuur aan. De nieuwe bloemenwinkel wordt ruim twee keer zo groot” zegt de jonge onderneemster Anne Beltman van de bloemenzaak…

Beltman is op de huidige plek nog geen jaar bezig en legt uit waarom ze nu deze stap al wil zetten. “Wij zijn de laatste tijd compleet uit ons ‘jasje gegroeid’. Het werd tijd om een pand te zoeken waar ik mijn creativiteit verder kan ontwikkelen om daarmee Bloem & Lifestyle Annabel uit te kunnen laten groeien tot de droomwinkel die ik voor ogen heb.”