Bloem & Lifestyle Annabel naar pand Sport Inn

Deze week werd bekend dat Sport Inn vertrekt uit Goor en nu al is er nieuwe invulling voor het winkelpand in de Grotestraat. Bloem & Lifestyle Annabel, dat nu nog iets verderop zit, gaat de bloemenwinkel naar die plek verhuizen. Dat zal in augustus gebeuren. “Ik ben enorm trots en blij om dit grote nieuws nu te kunnen delen. Samen met mijn team gaan we dit avontuur aan. De nieuwe bloemenwinkel wordt ruim twee keer zo groot” zegt de jonge onderneemster Anne Beltman van de bloemenzaak…

Beltman is op de huidige plek nog geen jaar bezig en legt uit waarom ze nu deze stap al wil zetten. “Wij zijn de laatste tijd compleet uit ons ‘jasje gegroeid’. Het werd tijd om een pand te zoeken waar ik mijn creativiteit verder kan ontwikkelen om daarmee Bloem & Lifestyle Annabel uit te kunnen laten groeien tot de droomwinkel die ik voor ogen heb.”

Gerelateerde berichten

  • Bloem & lifestyle Annabel geopend11 augustus 2021 Bloem & lifestyle Annabel geopend Het nieuwe ‘Bloem & Lifestyle Annabel’ is vanaf vandaag, 11 augustus, geopend in het Goorse stadshart. Na een officiële opening gisteravond is vanaf nu het grote publiek welkom in de […]
  • Oranjerie wordt Bloem & Lifestyle Annabel16 juni 2021 Oranjerie wordt Bloem & Lifestyle Annabel Bloemenzaak De Oranjerie aan de Grotestraat wordt overgenomen door Anne Beltman en gaat vanaf 1 augustus 'Bloem & Lifestyle Annabel' heten. Zij neemt de zaak over van Petra Naafs die […]
  • Arie en Hannie een gouden paar29 juni 2022 Arie en Hannie een gouden paar Arie en Hannie Beltman zijn vandaag, de 29e juni 50 jaar getrouwd. Het bruidspaar heeft altijd samen met hun 2 kinderen in Stokkum gewoond maar sinds een paar jaar zijn ze nu gelukkig aan […]
  • HofMarketing verhuist naar TSB-terrein22 april 2021 HofMarketing verhuist naar TSB-terrein HofMarketing gaat verhuizen naar het voormalige TSB-terrein. De organisatie die de gemeente Hof van Twente en al haar activiteiten op de kaart zet, zat in de afgelopen jaren in het 'oude' […]
  • Subsidie voor bloemrijke akkerranden26 februari 2021 Subsidie voor bloemrijke akkerranden Particulieren met veel grasland en agrariërs kunnen ook dit jaar weer in aanmerking komen voor subsidie om zogenoemde bloemrijke akkerranden te realiseren. Vorig jaar werd er in de Hof […]