Veel belangstelling voor Buddy’s Open Air

Het blijkt ook na twee jaar afwezigheid nog een schot in de roos: Buddy’s Open Air. Het inmiddels traditionele evenement met Hemelvaartsdag bij café Buddy’s. Op het grote terras van het etablissement aan de Deldensestraat treden vanaf vanmiddag diverse artiesten en bands op. Naast de jonge band Numberplate treden ook het duo Anique en Robin, Your ten Dam, The Blue Jays en Paul Schabbink en Marcel Mengerink op. Voor de inwendige mens staan er foodtrucks.

Gerelateerde berichten

  • Goudt blijft bij eerdere conclusie gronddeal22 september 2011 Goudt blijft bij eerdere conclusie gronddeal Het Bentelose raadslid Rudi Buschers is beter geworden van de gronddeal met de gemeente, enkele jaren geleden, maar dat is destijds allemaal besloten in het belang van de gemeente. Het is […]
  • Ergernis over brievenbussen houdt aan11 november 2017 Ergernis over brievenbussen houdt aan Er blijft ergernis in Goor over het verwijderen en het verplaatsen van de oranje brievenbussen van Post.nl. Met name de oudere garde heeft moeite met de zoektocht naar de brievenbussen die […]
  • Gerard en Annie een gouden paar!19 november 2020 Gerard en Annie een gouden paar! Het is, al zij het bescheiden, vandaag feest voor Annie en Gerard Huisstede. Het Goorse paar is vandaag 50 jaar getrouwd en zo'n gouden mijlpaal is natuurlijk alle reden om ze via […]
  • Stemmen tellen…22 maart 2018 Stemmen tellen… De hele dag zijn ze al bezig, de stemmentellers in de theaterzaal van De Reggehof. Na de zetelverdeling per partij moet vandaag worden gekeken of er ook kandidaat raadsleden met […]
  • Houw’n11 juni 2009 Houw’n Houwerieje in Wiene. Het schijnt weer ouderwets te zijn geweest rond de feesttent aan de weg van Goor naar Delden.  Maar laten we nu niet doen alsof de jeugd van tegenwoordig nergens meer […]