Zippy Toys bezig aan laatste dagen

Na de sluiting van Sport Inn is ook speelgoedwinkel Zippy Toys aan de laatste dagen bezig. De winkel van Judith Zuidberg gaat na morgen niet meer open. Grote prijsontwikkelingen in de speelgoedbranche en de verschuiving van verkoop naar online-kanalen liggen ten grondslag aan de sluiting. Zippy Toys opende in juni van 2018 de deuren van het winkelpand aan de Grotestraat. Of er al andere invulling is voor de winkel is nog niet bekend. Zippy Toys houdt vandaag en morgen een grote uitverkoop van speelgoed.

Gerelateerde berichten

  • Zippytoys geopend15 juni 2018 Zippytoys geopend Zippytoys heeft vandaag de deuren geopend. De nieuwe speelgoedwinkel is gevestigd in het voormalige pand van Optie 1 in de Grotestraat en wordt gerund door Judith Zuidberg die al langer […]
  • Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 16 april 2018 Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 1 Goor krijgt weer een speelgoedwinkel. In het pand waar telefoonwinkel Optie 1 net iets meer dan een jaar geleden de deuren sloot (foto) komt Zippytoys. Dat is de fysieke winkel van de […]
  • Sinterklaashuis bij Zippytoys24 september 2018 Sinterklaashuis bij Zippytoys Sinterklaas krijgt dit jaar in Goor onderdak bij het nieuwe Zippytoys in de Grotestraat. De Goedheiligman komt met zijn gevolg op zondag 18 november aan in de Goorse haven en zal in de […]
  • Lamers gaat sluiten7 april 2018 Lamers gaat sluiten Lamers Goor in de Molenstraat gaat sluiten. De winkel met huishoudelijke artikelen en speelgoed gaat dicht om 'bedrijfs-economische redenen'. In een brief aan deze site zeggen de uitbaters […]
  • Sint voor ieder kind!19 november 2021 Sint voor ieder kind! Gezinnen of alleenstaanden met kinderen die weinig te besteden hebben, hoeven niet bevreesd te zijn dat de Sint dit jaar stilletjes voorbij zal gaan. Salut heeft de diverse mogelijkheden […]