GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen

Nog twee duels in de reguliere voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse. Vandaag speelt GFC op eigen veld tegen de nummer 2 Juventa ’12 uit Wierden en een goed resultaat is nodig om de nacompetitie voor promotie te bereiken. De wedstrijd op sportpark Heeckeren begint om 14:30 uur. Hector speelt morgen tegen de nummer voorlaatst Buurse en kan zich veilig spelen in de vierde klasse B van het zondagvoetbal. Als er gewonnen wordt en Diepenheim verliest van Delden dan is handhaving een feit. Twenthe is nagenoeg veilig na de zege op Sportclub Rekken vorige week en gaat morgen op bezoek bij Hoeve Vooruit dat nog strijdt om rechtstreekse degradatie te voorkomen. De zondagduels beginnen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Twenthe in de problemen18 mei 2019 Twenthe in de problemen Het wordt nog een hele toer voor vv Twenthe om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen. De gehavende ploeg van trainer Hans Dirksen moet morgen wel haast winnen van Saasveldia om […]
  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Cruciaal kelderduel voor Hector25 november 2017 Cruciaal kelderduel voor Hector Het is nog vroeg in het seizoen maar toch kan er gesproken worden over een cruciaal kelderduel voor Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen op bezoek bij sv Enter. Beide […]
  • Twenthe voor laatste kans om nacompetitie in 3B8 april 2017 Twenthe voor laatste kans om nacompetitie in 3B Twenthe liet de winst, ondanks een 2-0 voorsprong, vorige week alsnog uit handen glippen tegen Columbia (2-4) maar is desondanks nog niet weg voor een plek in de nacompetitie om promotie […]