Zaterdagteam vv Twenthe besluit met kampioenschap

Afscheid in stijl. De mannen van het zaterdagteam hebben in hun allerlaatste wedstrijd beslag op het kampioenschap in de reserve vijfde klasse. De formatie van trainer Martijn van der Einde gaat met pensioen en voor een groot deel op in het derde van de zondagteams. Het zaterdagteam van de Tricolores, die de afgelopen jaren vaker kampioen werd, won vandaag met maar liefst 8-2 van Excelsior`31, waardoor concurrent DES de loef werd afgestoken. En zo nam balkonridder en aanvoerder Tom Berkers afscheid met wederom een titel bij vv Twenthe.

Gerelateerde berichten

  • Joy on Wheels op zoek naar danspartners9 februari 2010 Joy on Wheels op zoek naar danspartners De dansgroep Joy on Wheels zoekt twee mannelijke staande partners voor twee danseressen in de leeftijd van zeventien en 52 jaar. Beide dames doen aan rolstoeldansen op […]
  • GFC uitgeschakeld in strijd om de Tukker Cup25 februari 2018 GFC uitgeschakeld in strijd om de Tukker Cup GFC is vandaag in de kwartfinale van de strijd om de Tukker Cup utgeschakeld. In Glanerbrug werd met 3-2 verloren van derdeklasser Avanti Wilskracht. Bij rust was het al 3-1. Voor de […]
  • Een verkwikkende ochtendwandeling als verplichting…6 december 2016 Een verkwikkende ochtendwandeling als verplichting… De winter is voor veel fotografen het favoriete seizoen. De deken van vrieskou levert met het winterse zonnetje ook prachtige plaatjes op. Fotograaf Eric Effing trekt er op dagen als deze […]
  • Schoolfeestpenning naar 1,6517 mei 2011 Schoolfeestpenning naar 1,65 De Schoolfeestpenning gaat dit jaar 1 euro 65 kosten. Dat is een prijsstijging van tien procent ten opzichte van vorig jaar en de jaren daarvoor toen de munt nog 1,50 kostte. Vier jaar […]
  • Koffiemaker Niels te Vaanhold naar Dubai voor het WK13 maart 2018 Koffiemaker Niels te Vaanhold naar Dubai voor het WK Een fanatisch weekend voor barista Niels te Vaanhold. De Goorse koffiemakersexpert won goud tijdens het Dutch Cup Tasters Championship 2018 en mag Nederland straks in september […]