Derde nederlaag op een rij voor GFC

Bij GFC duurt de competitie beduidend een paar weken te lang. De Oudste Goorsche verloor vanmiddag wederom een topper in de vierde klasse F in het district Oost. Juventa’12 was met 2-0 te sterk op Sportpark Heeckeren. De ploeg van trainer Romano Lammertink, die lange tijd een outsider leek voor het kampioenschap, verloor de afgelopen weken ook al van ATC’65 en Daarlerveen. GFC besluit volgende week de reguliere competitie met een wedstrijd tegen SVV 56.

Gerelateerde berichten

  • Nieuw in Goor: de Bibliotheek aan Huis4 februari 2021 Nieuw in Goor: de Bibliotheek aan Huis Voor iedereen die niet meer zelf in staat is naar de bibliotheek te komen, introduceert de Bibliotheek Hof van Twente nu een nieuwe service. Klanten kunnen aangeven wat ze het liefste […]
  • Subsidies aanvragen, nu kan het nog14 juli 2016 Subsidies aanvragen, nu kan het nog Organisaties van jaarlijkse activiteiten kunnen nog tot 1 september hun subsidieaanvraag indienen. Een aanvraag geldt alleen als deze ook in het huidige jaar is verstrekt. Er kan subsidie […]
  • Goor gaat voor eigen glas26 januari 2011 Goor gaat voor eigen glas Als het aan de Goorse bevolking ligt wordt er bier gedronken uit eigen glazen tijdens het komende School- en Volksfeest. Een poll op deze site wees uit dat ruim 60% van de stemmers bereid […]
  • GFC in evenwicht met Rood Zwart22 april 2012 GFC in evenwicht met Rood Zwart GFC heeft een punt overgehouden aan de derby met Rood Zwart. In de tweestrijd tussen de twee rood-zwarte formaties werd er niet gescoord door een der beide teams. GFC schiet met de […]
  • Goorse Maurien wint in Dubai8 oktober 2011 Goorse Maurien wint in Dubai Tennisster Maurien Rikkert heeft samen met haar Oldenzaalse partner Nikki Luttikhuis de Dubai ITF Junior Championchips op haar naam geschreven. Het 16-jarige toptalent versloeg in de […]