Kastelein André van de Buddy’s 65 jaar

Hij begon meer dan een kwart eeuw geleden in Goor met Café Buddy’s aan de Deldensestraat en is daar nog immer succesvol mee met zijn Hanneke. Vandaag viert kastelein Andre Nijmeijer (van de Buddy’s) zijn 65e verjaardag. Het grote feest was gisteravond al in zijn eigen café met diverse optredens, hapjes en drankjes én een spetterende vuurwerkshow. Ook via deze weg wordt de oud-Enternaar van harte gefeliciteerd door familie, vrienden en bekenden. En nog vele jaren!

Gerelateerde berichten

  • 25 jaar Buddy’s1 maart 2021 25 jaar Buddy’s Cafe Buddy’s is jarig. Vandaag viert het prachtige etablissement aan de Deldensestraat haar 25ste verjaardag. Voor het langstzittende uitbaters-paar van Goor André Nijmeijer en Hanneke […]
  • Goorse FC Twente-supporters vol woede en ongeloof18 mei 2016 Goorse FC Twente-supporters vol woede en ongeloof De beslissing van de KNVB om FC Twente terug te zetten naar de Jupiler League is ook bij de Goorse FC Twente-supporters ingeslagen als een bom. Via de diverse social media uiten zij hun […]
  • Bands en artiesten bij Buddy’s Open Air op Hemelvaartsdag25 mei 2022 Bands en artiesten bij Buddy’s Open Air op Hemelvaartsdag Het bleek een beproefd concept maar kon door corona twee jaar niet plaats vinden. Morgen op Hemelvaartsdag, is het wel weer zover: Buddy's Open Air. Op het grote terras van het café aan […]
  • Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten…15 april 2022 Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten… Goor hoeft zich tijdens het komende Paasweekeinde zeker niet te vervelen. Er is genoeg te doen in het uitgaansleven en dat begint vanavond met Focus on Talent Part 3 bij Café Spek. Daar […]
  • Kim Feenstra met realityserie bij café Buddy’s6 december 2021 Kim Feenstra met realityserie bij café Buddy’s Een tv-crew van 12 man was onlangs in Goor voor de opnames van de realityserie 'Kim en Koen gaan het anders doen' van betaalzender Discovery+. Topmodel Kim Feenstra was met Koen […]