Hector in veilige haven na eclatante zege op Buurse

SV Hector is ook volgend seizoen vierdeklasser. De groen witten wonnen het voorlaatste duel in de reguliere competitie met maar liefst 5-0 van Buurse. Doordat concurrent Diepenheim verloor van Delden (4-1) ontloopt Hector de nacompetitie en is de laatste wedstrijd, volgende week tegen Rietmolen, niet meer van belang voor de ploeg van trainer Jordy Drenth. Tegen Buurse was het, na het onsteken van groen vuurwerk, vanaf minuut 1 √©√©nrichtingsverkeer richting het doel van Buurse…

Het werd 1-0 door een goal van Silas Olydam. Raul Jimenez tekende na een half uur voor de 2-0. Het werd acht minuten later 3-0 door een doelpunt van Wesley Zwoferink na een goede pass van ‘good old’ Cristian Haverslag. Het werd nog voor rust 4-0 door een fraaie treffer van weer Jimenez die binnen schoot na goed voorbereidend werk van Silas Olydam. Vijf minuten na rust schoot Sjoerd Koster de 5-0 binnen uit een voorzet. Daarna nam Hector gas terug en gebeurde er niet veel meer op het veld van ’t Doesgoor waar Buurse nog een keer de lat trof en waar Sjoerd Koster een publiekswissel kreeg tijdens zijn laatste thuiswedstrijd voor Hector 1.

Voor Buurse viel overigens het doek vandaag. De ploeg degradeerde naar de vijfde klasse doordat Hoeve Vooruit bij vv Twenthe won. Ook Rietmolen is rechtstreeks gedegradeerd na de 2-1 nederlaag tegen Reunie. Diepenheim en Hoeve Vooruit gaan de nacompetitie in om degradatie nog te kunnen ontlopen. Sportclub Markelo kon vandaag kampioen worden in de vierde klasse B maar is dat nog niet na het 3-3 gelijke spel bij Sportclub Rekken.

Gerelateerde berichten

  • Hector verliest in en tegen Rekken1 mei 2022 Hector verliest in en tegen Rekken Na de nederlaag van vorige week tegen Twenthe, wist SV Hector ook vandaag niet te winnen. Het uitduel bij Sportclub Rekken werd met 3-1 verloren. Rekken begon beter aan de wedstrijd en […]
  • Gehavend Hector verliest in Beltrum27 maart 2022 Gehavend Hector verliest in Beltrum Een gehavend Hector verloor vanmiddag in Beltrum met 2-0 van de nummer twee in de vierde klasse B, VIOS. Trainer Jordy Drenth moest het doen zonder de geblesseerde sterkhouders Wesley […]
  • Hector doet uitstekende zaken in Diepenheim17 maart 2022 Hector doet uitstekende zaken in Diepenheim SV Hector heeft vanavond het inhaalduel tegen vv Diepenheim met 0-1 gewonnen en doet daarmee uitstekende zaken in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondagvoetbal. De […]
  • Hector wint weer en doet goede zaken3 maart 2022 Hector wint weer en doet goede zaken SV Hector won vandaag voor de derde keer dit seizoen en deed na de overwinning van afgelopen zondag tegen Rietmolen (4-1) ook op deze donderdagavond uitstekende zaken in de strijd om […]
  • Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken17 oktober 2021 Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken Het lukt SV Hector nog niet om punten te pakken in de nieuwe competitie. De ploeg van trainer Jordi Drent kwam op eigen veld tegen Sportclub Rekken wel op voorsprong maar verloor […]