Daan Zwierink naar finale songfestival

Gorenaar Daan Zwierink is doorgedrongen tot de finales van het nationale Junior Songfestival. De zoon van Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink zit in de live-shows met de nieuwe ‘boys-band’ Mainstreet. Die bestaat uit vier jonge zangtalenten die bij elkaar zijn gekomen naar aanleiding van audities bij een andere talentenjacht: The Voice Kids. De 14-jarige Zwierink brengt met het zangkwartet het nummer Stop the Time en trad zaterdag op in Zundert waar hij met zijn drie andere muzikale vrienden hoorde dat hij eind september in de live-shows zit. De Avro zendt het Junior Songfestival uit.

mainstreetzwierink

Daan Zwierink (tweede van rechts) met Mainstreet

Gerelateerde berichten

  • Goorse Daan in Junior Songfestivalclip10 juli 2012 Goorse Daan in Junior Songfestivalclip Het gaat hard met de carriére van de Daan Zwierink. De jonge Goorse zanger heeft zich, met zijn boyband MainStreet, geplaatst voor de finale van het Junior Songfestival en is in dat kader […]
  • Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen19 juni 2015 Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum 't Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar […]
  • Roan vanavond vocaal in gevecht25 januari 2013 Roan vanavond vocaal in gevecht Roan Endeman is vanavond opnieuw te zien in het RTL4-programma The Voice Kids. De 14-jarige Goorse bereikte de laatste 45 van duizenden deelnemers en zit in het 15-koppige team van Angela […]
  • Rolstoeltennisser Ter Höfte mag zich meten met de besten van de wereld24 januari 2019 Rolstoeltennisser Ter Höfte mag zich meten met de besten van de wereld De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Höfte is opgeroepen om mee te doen aan de Cruijff Junior Masters in het Franse Tarbes dit weekeinde. Het Goorse talent stond aanvankelijk op de […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]