Koperdieven storen treinverkeer

Koperdieven hebben afgelopen nacht schade aangericht aan het spoor bij Goor. De dieven haalden een lange leiding weg. Daardoor werkten de seinen niet goed. De treinen richting Hengelo en Zutphen reden daardoor maar één keer per uur in plaats van elk half uur. ProRail had het probleem om 11.00 uur opgelost. Er is een forse toename van het aantal koperdiefstallen langs het spoor.

koper_spoor

Gerelateerde berichten

  • Goorse overleden na ongeval in Laarstraat28 januari 2012 Goorse overleden na ongeval in Laarstraat Een 82-jarige vrouw uit Goor is zaterdagmiddag overleden, nadat ze rond 11.00 uur betrokken was bij een aanrijding in de Laarstraat. De vrouw kwam door nog onbekende oorzaak in botsing […]
  • politiejas7 september 2012 Bijna zeshonderd bekeuringen Irisstraat Een snelheidscontrole op de Irisstraat betekende woensdag kassa voor de overheid. Tussen half elf 's ochtends en half vier 's middags werden daar 1099 automobilisten elektronisch […]
  • politiejas6 januari 2012 Gorenaar tijdelijk vermist Een 55-jarige Gorenaar is vanmiddag een tijdje vermist geweest. De man was voor het laatst gezien in de omgeving van de Haaksbergerweg en Meidoornstraat. De politie Twente stuurde om iets […]
  • Woninginbraak aan Mossendamseweg18 november 2010 Woninginbraak aan Mossendamseweg Een familie aan de Mossendamseweg in Goor is woensdagmiddag slachtoffer geworden van een woninginbraak. De inbreker(s) hadden slechts een half uur onoplettendheid nodig om hun daad te […]
  • politieautonacht8 oktober 2012 Goorse burgers op wacht? Het project Nachtwacht is weer van start gegaan in de regio en ook in Goor is de mogelijkheid om als burgers een politiemacht te vormen in de strijd tegen vandalisme in de eigen buurt. […]