Iphone zoekgeraakt bij station

Een van onze trouwe bezoekers is vannacht zijn telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een zwarte Iphone 4. Vermoedelijk is hij ‘m zoekgeraakt in de omgeving van het station. De vinder wordt beloond met een geldbedrag. U kunt contact opnemen met de redactie: redactie@nullgoorsnieuws.nl

Gerelateerde berichten

  • Witte iPhone verloren in centrum (Update)31 januari 2013 Witte iPhone verloren in centrum (Update) Gisteren is een witte iPhone verloren, vermoedelijk tussen de C1000 en de Reggehof. De Iphone heeft een cassetteband-cover. Weet u waar de telefoon is dan graag contact opnemen. Update: De […]
  • Zwarte iPhone in zwart hoesje verloren28 oktober 2012 Zwarte iPhone in zwart hoesje verloren Ferry Limaheluw is sinds woensdagavond zijn zwarte iPhone 4 kwijt. De telefoon zat in een zwarte beschermhoes met klep. Waarschijnlijk is Ferry de telefoon verloren in de omgeving van de […]
  • Fiets ontvreemd op station2 augustus 2011 Fiets ontvreemd op station Opnieuw wordt er in Goor een fiets vermist. Jurgen Bruggeman had zijn fiets vrijdagavond geparkeerd op het station in Goor, maar deze is gestolen. Het gaat om een Gazelle Furore […]
  • Telefoon gevonden Stoevelaarsweg18 maart 2019 Telefoon gevonden Stoevelaarsweg In de bosjes langs de Stoevelaarsweg is een Iphone gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.
  • Fiets vermist bij station Goor5 juni 2012 Fiets vermist bij station Goor Sinds gisteren is een Gazelle Orange herenfiets vermist, die op slot stond geparkeerd bij het station in Goor. De kleur van de fiets is grijs, met achterop 4 zwarte snelbinders en tevens […]