GFC maakt nog kleine kans op periodetitel

Voor Twenthe en Hector staat er dit Pinksterweekeinde tijdens de laatste speelronde niets meer op het spel. Beide ploegen zijn veilig en kunnen komende maandag tegen respectievelijk Sportclub Neede en Rietmolen de competitie rustig uitspelen. Bij Twenthe neemt overigens Koen Morsink afscheid van het eerste elftal. Ook verzorger Andre Udink stopt na 15 jaar trouwe dienst als verzorger. GFC speelt vanmiddag in Sibculo tegen SVV’56 en heeft nog een kleine kans op een periodetitel. De nummer 5 van de ranglijst moet dan zelf winnen en hopen dat ook de nummers 1 en 3, Juventa’12 en Daarlerveen winnen en SV Rijssen niet wint van MVV ’69. Het kan dus nog wel voor de rood zwarten die de laatste twee wedstrijden verloren en nu hopen een finale Houdini-act. Het tweede elftal van GFC kan maandag de titel pakken. Dan moet er gewonnen van koploper sv Enter 5 dat een punt meer heeft.