Oald Goor Schoolfeest: Uiltje knappen

In de komende weken dompelen wij ons langzaamaan onder in de roes van het School- en Volksfeest. Dat doet ook de redactie van Oald Goor en zij stuitte vandaag op deze klassieke prent. Want om even te ontsnappen aan de hectiek van de muziek, het bier en alle gesprekken is het soms erg aangenaam om even te vluchten uit het feestgedruis. Waar veel plaatsgenoten tijdens het Schoolfeest eventjes naar huis trekken, zijn er natuurlijk ook feestvierders die geen minuut willen missen. En dat is van alle dag, blijkt ook uit onderstaande foto. Deze man doet even een dutje in de Tent naast de geluidsman. Een kiekje welke alleen met het Schoolfeest geschoten kan worden.

Gerelateerde berichten

  • Pezen in de voorbereiding22 juli 2018 Pezen in de voorbereiding Bij de één nog een kilootje te veel, bij de ander is de conditie op peil. Pezen tijdens de eerste trainingen. Voor de voetballers van vv Twenthe is de voorbereiding op het nieuwe seizoen […]
  • Voorlopig geen oud papier- inname3 april 2020 Voorlopig geen oud papier- inname Nogmaals een oproep van de vrijwilligers die het oud-papier moeten inzamelen. Dit kan tot in ieder geval niet tot en met 28 april. De locatie is in Goor gesloten. In een verklaring aan […]
  • Hof van Twente wordt Millenniumgemeente23 oktober 2009 Hof van Twente wordt Millenniumgemeente De gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente heeft de motie van de VVD aangenomen om Hof van Twente tot Millenniumgemeente te verklaren. In 2000 stelden regeringsleiders van 189 landen […]
  • Annie Jannik 50 jaar KNA8 april 2017 Annie Jannik 50 jaar KNA Een unicum bij KNA. Daar werd onlangs Annie Jannik gehuldigd voor haar vijftig-jarig lidmaatschap van accordeonvereniging Kunst Na Arbeid. Annie begon haar muzikale carrière bij de Needse […]
  • André Comminotto in Radioportret11 april 2018 André Comminotto in Radioportret André Comminotto staat komende zondag centraal in het Radioportret van Hofstreek FM. De Goorse conciërge van de Reggehof met Italiaanse roots doet vanaf 11:00 uur een uur lang zijn verhaal […]