Groots onthaal voor deelnemers wandelvierdaagse

Onder grote belangstelling hebben de honderden deelnemers de wandelvierdaagse in successie voltooid. In het centrum van Goor was er veel muziek en bekijks voor de lopers van de Goorse basisscholen. De afgelopen dagen hadden de deelnemers al lekker weer bij het wandelfestijn en dat was vanavond niet anders. En natuurlijk waren er bloemen en een medaille voor de deelnemers.

Gerelateerde berichten

  • Goorse jeugd krijgt Dikke Banden Race terug9 juli 2016 Goorse jeugd krijgt Dikke Banden Race terug Met je eigen fiets over het parcours waar later de grote mannen en vrouwen ook voorbij snellen op hun racefiets. Welke ouder kan zich zijn of haar deelname aan een dikke banden race nog […]
  • Avondgebed op dinsdag in de Hofkerk11 september 2017 Avondgebed op dinsdag in de Hofkerk Vanaf morgenavond is er elke dinsdagavond van 19.30 – 20.00 uur een avondgebed in de Hofkerk. Tijdens dit avondgebed is er ruimte voor stilte en bezinning. Bij de gebeden is er voor […]
  • Hardloopwedstrijd in centrum Goor op 1 september3 juli 2018 Hardloopwedstrijd in centrum Goor op 1 september Er komt een hardloopwedstrijd in het centrum voor Goor, aansluitend op de Goorse wielerronde van zaterdag 1 september. De AV Goor Cityrun by Night zal die dag om 21.15 uur worden […]
  • Goor blijft zorgenkindje als het om leegstand gaat2 oktober 2015 Goor blijft zorgenkindje als het om leegstand gaat Het blijft een zorgenkindje voor de gemeente Hof van Twente. De leegstand van winkels en ook woningen in Goor. Op verzoek van het CDA is uitgezocht hoe de percentages in de Hof van Twente […]
  • Omwonenden in actie tegen pelletinstallatie13 maart 2018 Omwonenden in actie tegen pelletinstallatie Bewoners van de Kevelhammerhoek willen voorkomen dat de nieuwe Pellet-installatie op het Haventerrein in werking zal worden gezet. De omwonenden vrezen met name geluidsoverlast als er […]