Geen nacompetitie voor GFC na monsterzege

Ondanks een klinkende zege van maar liefst 9-1 op SVV’56 heeft GFC geen beslag gelegd op een ticket voor de nacompetitie. Concurrent SV Rijssen in de strijd om een plek won ook waardoor de monsterlijke zege vooral voelt als een prettige seizoensafsluiter. In Sibculo pikten ook onder meer goalgetters Tim Wassink en Olaf Siegers weer meerdere doelpunten mee.

Gerelateerde berichten

  • Alleman vertoont Mr. Morgan’s Last Love25 februari 2015 Alleman vertoont Mr. Morgan’s Last Love Filmhuis Alleman vertoont dinsdag de film Mr. Morgan’s Last Love. Deze komedie vertelt het verhaal over een eenzame Amerikaanse weduwnaar in Parijs, die het leven opnieuw omarmt wanneer […]
  • Erik Leeftink zegeviert in Goorse Tourpoule24 juli 2011 Erik Leeftink zegeviert in Goorse Tourpoule Erik Leeftink mag zich een jaar lang de wielerkenner van Goor noemen. Gisteren veroverde hij de koppositie en die gaf Leeftink op de laatste dag niet meer uit handen. Leeftink had […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Verbinding met links bij PvdA-zoektocht nieuwe raadsleden4 juni 2017 Verbinding met links bij PvdA-zoektocht nieuwe raadsleden Links slaat de handen ineen. Die politieke boodschap werd al uitgedragen door de diverse lokale partijen in Goor en omgeving, maar het heeft nu ook officieel haar beslag gekregen. Bij de […]
  • GFC bezoekt sponsoren20 juli 2020 GFC bezoekt sponsoren De leden van de sponsorcommissie van GFC hebben in de afgelopen week alle 150 sponsoren van de club bezocht. De rood zwarten waarderen het dat de ondersteunende bedrijven zijn gebleven […]