Hector en Twenthe winnen laatste competitieduels

Hector en Twenthe hebben de afsluitende competitie-wedstrijden in de vierde klasse B beiden gewonnen. Twenthe won op eigen veld van Sportclub Neede met 5-1. Voor de Goorse Tricolores scoorde Koen Morsink twee keer. Stijn Jeurlink, Jeffrey Asbroek en Mart Lammertink scoorden de overige drie treffers. Hector won in en tegen Rietmolen met 0-2. Na een ruststand van 0-0 scoorde Wesley Zwoferink beide goals. Vlak voor tijd waren er publiekswissels voor Menno de Leeuw en Tom van Middendorp die hun laatste wedstrijd in het eerste van Hector speelden. (foto). De duels waren niet meer van belang want zowel Twenthe als Hector speelde zich vorig week al veilig. Sportclub Markelo werd vandaag kampioen in de vierde klasse B door met 7-0 van Reunie te winnen.

Gerelateerde berichten

  • Thuiswedstrijden voor Goorse clubs2 april 2022 Thuiswedstrijden voor Goorse clubs De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs spelen dit weekeinde alle drie een thuiswedstrijd. GFC treft vanmiddag in de vierde klasse F het laag geklasseerde Lemele op sportpark […]
  • Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege7 november 2021 Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege SV Hector heeft de eerste overwinning van dit seizoen te pakken. Op het eigen Doesgoor werd Hoeve Vooruit met 2-0 verslagen. De goals kwamen in de tweede helft van het hoofd en de voet […]
  • Twenthe en Hector winnen oefenduels29 augustus 2021 Twenthe en Hector winnen oefenduels Twenthe heeft vandaag de oefenwedstrijd in en tegen Bentelo met 0-5 gewonnen. Stijn Jeurlink scoorde twee keer voor de Goorse Tricolores. De overige treffers kwamen op naam van Lars […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]
  • Hector op jacht naar zege in Beckum, Twenthe naar Witkampers8 oktober 2016 Hector op jacht naar zege in Beckum, Twenthe naar Witkampers De Goorse voetballiefhebber moet voor een wedstrijd binnen de eigen stadsgrenzen dit weekend naar Sportpark Heeckeren. GFC speelt als enige een thuiswedstrijd. De ploeg van trainer Romano […]