Hector en Twenthe winnen laatste competitieduels

Hector en Twenthe hebben de afsluitende competitie-wedstrijden in de vierde klasse B beiden gewonnen. Twenthe won op eigen veld van Sportclub Neede met 5-1. Voor de Goorse Tricolores scoorde Koen Morsink twee keer. Stijn Jeurlink, Jeffrey Asbroek en Mart Lammertink scoorden de overige drie treffers. Hector won in en tegen Rietmolen met 0-2. Na een ruststand van 0-0 scoorde Wesley Zwoferink beide goals. Vlak voor tijd waren er publiekswissels voor Menno de Leeuw en Tom van Middendorp die hun laatste wedstrijd in het eerste van Hector speelden. (foto). De duels waren niet meer van belang want zowel Twenthe als Hector speelde zich vorig week al veilig. Sportclub Markelo werd vandaag kampioen in de vierde klasse B door met 7-0 van Reunie te winnen.