Vandalen teisteren kinderboerderij

Vandalen hebben in het afgelopen weekeinde huisgehouden bij kinderboerderij ’t Kukelnest. Er zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag¬†camouflage- netten van een container getrokken en meegenomen. Ook is er met vuilnistonnen gesmeten en zijn de hekken van de stal opengezet. Dat laatste is een probleem voor het jonge ezeltje Willem dat nog niet te veel buiten mag komen. “Het beest is nu ziek en heeft diarree.” aldus een teleurgestelde Edu Hoek die ontsteld is over de vernielingen.

kukelnesthok

Gerelateerde berichten

  • Trisport Goor failliet19 juli 2010 Trisport Goor failliet Trisport Goor is failliet. De rechter heeft het faillissement uitgesproken, dat door ondernemer Olav de Kok zelf is aangevraagd. Het personeel is inmiddels ingelicht. Trisport Goor was een […]
  • Hector nipt langs laagvlieger13 maart 2011 Hector nipt langs laagvlieger Hector heeft zondagmiddag haar derde overwinning op rij geboekt. Op bezoek bij Losser won de ploeg van Ate Relker met 1-2. Hector kwam in de eerste helft op achterstand, maar Maikel […]
  • Lacroix nieuwe directeur- en gemeentesecretaris Hof van Twente31 mei 2017 Lacroix nieuwe directeur- en gemeentesecretaris Hof van Twente Dennis Lacroix is benoemd als de nieuwe algemeen directeur- en gemeentesecretaris van de gemeente Hof van Twente. Lacroix komt over van de gemeente Apeldoorn waar hij sinds 2012 werkzaam […]
  • Cabaret in de kerk7 januari 2019 Cabaret in de kerk Het christelijke cabaretduo Eer & Nan komt volgende week donderdag in de Ark in Goor. De voorstelling die de naam 'Vooruit' heeft meegekregen, gaat over twee dames die vol verwachting […]
  • Voorleesdagen in Goorse bibliotheek18 januari 2012 Voorleesdagen in Goorse bibliotheek De nationale voorleesdagen zijn vanochtend van start gegaan met diverse voorleesontbijten in het hele land met prominente voorlezers zoals de oud-Goorse DJ Isis van der Wel. In Goor werden […]