GFC 2 kampioen, Twenthe 2 naar nacompetitie

Het tweede elftal van GFC is vandaag kampioen geworden in de zesde klasse door met 2-1 te winnen van SV Enter 5 dat voor de wedstrijd nog aan kop stond met een punt voorsprong op GFC 2. Ook succes voor vv Twenthe 2. Die ploeg won vandaag met 6-0 van Sportclub Overwetering 2 en plaatste zich voo de nacompetitie voor promotie naar de reserve 1e klasse. Daarin speelt het komende zondag in Mariaparochie bij MVV ’29 2.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum2 juni 2019 Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum VV Twenthe is vanmiddag gedegradeerd naar de vierde klasse van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor in Rossum met 3-0 van RSC na een ruststand van 1-0. In […]
  • Twenthe II promoveert alsnog naar 1e klasse14 juli 2018 Twenthe II promoveert alsnog naar 1e klasse Alsnog een kers op de taart voor de voetballers van het tweede elftal van Twenthe. Door een onvoorziene afmelding van het Almelose Luctor et Emergo, spelen zij volgend seizoen - als beste […]
  • Twenthe 2 naar finale nacompetitie28 mei 2017 Twenthe 2 naar finale nacompetitie Het tweede elftal van vv Twenthe heeft zich geplaatst voor de finale van de nacompetitie voor een plek in de tweede klasse. In en tegen Dieren werd weliswaar met 2-1 verloren maar doordat […]
  • GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen28 mei 2022 GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen Nog twee duels in de reguliere voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse. Vandaag speelt GFC op eigen veld tegen de nummer 2 Juventa '12 uit Wierden en een goed resultaat is nodig […]
  • Dames GTC 1 kampioen22 mei 2022 Dames GTC 1 kampioen Feest bij de dames van GTC. De tennissters van het eerste team hebben zich dit weekend gekroond tot kampioen. En dus kon de champagne worden ontkurkt door Esther, Miranda, Stefanie, Inge […]