Schoolfeestnieuws in het kort (1)

  • Over twee weken is het zover. Dan barst het Goorse School en Volksfeest, na twee coronajaren, weer los met allereerst de Seniorenmiddag in de Tente. Daar dan onder meer een optreden van Erik Dollekamp. Vanaf vandaag ook elke dag de start van de serie ‘Schoolfeestnieuws in het kort’ met diverse weetjes en nieuwtjes van en over het Feest der Feesten.
  • Het Schoolfeestboekje van de stichting School en Volksfeest is gisteravond gepresenteerd in de Schoolfeestloods. Daarin onder meer het bericht dat er extra gecontroleerd zal worden op het schenken van alcohol aan kinderen tot 18 jaar. Het boekje wordt vandaag huis aan huis bezorgd.
  • De grootste Schoolfeestvlag hangt ontegenzeggelijk in de Lindelaan. Buurtbewoners hebben zelf een grote banier laten maken van anderhalf bij vier meter. De grootste Schoolfeestbanier die de organisatie aan de man brengt is is één bij drie meter. De mast is afkomstig van Aqua+, waar Bas Boeijen werkt, één van de buurtbewoners.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)20 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (5) Een schitterend filmpje van Gerben Hillebrand op Facebook. Hij maakte een heuse time-laps van de opbouw van de Tente. Dit alles met muziek van TSM: "In de Goorse tent". Het filmpje is via […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Er is vandaag een begin gemaakt met de opbouw van het Schoolfeestterrein met het plaatsen van de schaftketen die achter de tent staan. Komende maandag zal worden begonnen met de bouw […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)10 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (3) Bedrijven kunnen nog tot 16 juni bierpenningen vooraf bestellen bij het Schoolfeestbestuur. Dit om lange rijen voor de muntenhokjes te voorkomen aan het begin van het borreluurtje op […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)9 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (2) Het vijfde Schoolfeestjournaal in beeld staat inmiddels online. Daarin onder meer een interview met Henk Dollekamp over de toetreding van het School en Volksfeest tot het nationale […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)26 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende […]