Olympische vlam Special Olympics ook in Goor

De Olympische vlam van de Special Olympics Nationale Spelen heeft vanmiddag Goor aangedaan. Dat gebeurde bij verzorgingstehuis Herfstzon in het bijzijn van het nodige publiek én burgemeester Nauta die de lopers van de politie ontving. De vlam werd tijdens de zogenoemde Torch-run in ontvangst genomen door Adrie van De Roos in Goor. Daar was voor de aankomst een speciale beweegmiddag voor de cliënten. De Special Olympics worden komende vrijdag geopend in het Fanny Blankers Koen-stadion in Hengelo…

Er wordt door mensen met een beperking daarna het hele weekeinde, op diverse locaties in Twente in verschillende disciplines, gesport. In Goor worden onder meer de tennisbanen van TV De Mossendam gebruikt voor de strijd om de medailles. Namens de Hof van Twente is deelneemster bij het zwemmen, Robin van Sermondt, ambassadeur. De Special Olympics zijn ook te volgen via een speciale pagina bij de regionale omroep RTV Oost via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (17)24 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (17) Feest is het in Goor overal maar vooral ook bij groep 5 van de Prins Constantijnschool. De leerlingen daarvan zijn de winnaars van de Veldtochtquiz over het Schoolfeest en winnen […]
  • Alzheimer-café’s weer van start29 maart 2022 Alzheimer-café’s weer van start De Alzheimer-café's van Salut gaan weer van start. Te beginnen vanavond met als speerpunt de ondersteuning thuis bij dementie. Sprekers zijn Monique Immink van Carint Reggeland, Marjolijn […]
  • Angelique Lamme weer bij Omroep Max16 februari 2022 Angelique Lamme weer bij Omroep Max Angelique Lamme is vanmiddag bij het tv-programma Tijd voor Max op NPO1. De directrice van het Goorse verzorgingstehuis Huize Herfstzon praat dan mee over het vandaag verschenen eerste […]
  • Na 76 jaar alsnog diploma voor Annie Holthuis22 november 2021 Na 76 jaar alsnog diploma voor Annie Holthuis Een bijzonder moment voor de 91-jarige Goorse Annie Holthuis in verpleeghuis Herfstzon. Zij ontving daar alsnog haar ULO-diploma en dat na 76 jaar! In de oorlogsjaren kon ze daarvoor geen […]
  • Lang lint van toeterende trucks door Goor2 oktober 2021 Lang lint van toeterende trucks door Goor Iets na tweeën kwamen ze in twee lange linten van trucks Goor via de Kerkstraat binnen rijden. Tientallen trucks met chauffeurs die de claxon bijna constant op aan hadden staan én met […]