Schoolfeestnieuws in het kort (2)

  • Het vijfde Schoolfeestjournaal in beeld staat inmiddels online. Daarin onder meer een interview met Henk Dollekamp over de toetreding van het School en Volksfeest tot het nationale immateriële erfgoed en de prijsvraag waarmee 25 penningen te winnen zijn. Het filmpje is via deze LINK te bekijken.
  • Schoolfeestfoto’s vanuit verre oorden komen ook weer binnen bij onze redactie. Zo verheugt Eric van den Burg zich op de 147e editie van het Feest der Feesten in Indonesië en toont de gele vlag ten teken dat hij spoedig zal afreizen. Ook een fraaie prent van Ingrid en Ruben Keestra vanuit hun nieuwe woonplaats Patosfa in Hongarije. Foto’s van overzee blijven welkom via e-mail: redactie@nullgoorsnieuws.nl. of onze social media-kanalen.
  • De kermisliefhebbers kunnen dit Schoolfeestjaar hun hart ook weer ophalen met onder meer een topattractie die in Nederland nog niet vaak te zien is geweest. Het gaat om de Powersurge. Een ruim 16 meter hoog gevaarte bestaande uit een stang met zes armen, waar steeds twee gondels aan hangen. De stang, de armen én de stoeltjes kunnen draaien. Op die manier gaan de maximaal 24 inzittenden voortdurend over de kop.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (8)15 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (8) Vandaag is het laatste Schoolfeestjournaal online gezet. De zesde aflevering, een week voor de aftrap van het Schoolfeest, maakt dit keer een rondgang langs de scholen in aanloop naar […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)8 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (1) Over twee weken is het zover. Dan barst het Goorse School en Volksfeest, na twee coronajaren, weer los met allereerst de Seniorenmiddag in de Tente. Daar dan onder meer een optreden […]
  • Zes wekke veur ’t Skoolfees: De vlag kan uit!11 mei 2022 Zes wekke veur ’t Skoolfees: De vlag kan uit! Het Feest der Feesten komt met rasse schreden dichterbij. Over precies zes weken zal het Goorse Schoolfeest worden afgetrapt met de Seniorenmiddag in de Tente die er dan weer staat na een […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (17)24 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (17) Feest is het in Goor overal maar vooral ook bij groep 5 van de Prins Constantijnschool. De leerlingen daarvan zijn de winnaars van de Veldtochtquiz over het Schoolfeest en winnen […]