Vacatures bij Goorse sporthal en gymzalen (Adv)

De stichting Stevig die de Goorse sporthal De Mossendam en de gymzalen De Kievit en Het Gijmink beheert, is dringend zoek naar betaalde krachten die voor een aantal dagen of uren in de week beschikbaar zijn. Het gaat in de gymzalen om huishoudelijke medewerkers die twee uur per werkdag inzetbaar zijn en voor de sporthal om een oproepkracht met horeca-ervaring die in de wintermaanden beschikbaar is. De drie vacatures zijn hieronder te bekijken…

Gymzaal De Kievit:
GEZOCHT: Representatieve fanatieke huishoudelijke medewerker voor 10 uur (contract) in de week in de middaguren van ma tot en met vrijdag. Je werkt 2 uur per dag in gymzaal de Kievit in Goor. Je hebt 4 weken vrij in de zomervakantie. Ook ben je flexibel inzetbaar bij ziekte of vrije dagen. Je hebt ervaring in de schoonmaak en bent woonachtig in Goor.

Gymzaal Het Gijmink:
GEZOCHT: Representatieve fanatieke huishoudelijke medewerker voor 10 uur (contract) in de week in de middaguren van ma tot en met vrijdag. Je werkt 2 uur per dag in gymzaal het Gijmink in Goor . Je hebt 4 weken vrij in de zomervakantie. Ook ben je flexibel inzetbaar bij ziekte of vrije dagen. Je hebt ervaring in de schoonmaak en bent woonachtig in Goor.

Sporthal De Mossendam:
GEZOCHT: wij zoeken een enthousiaste representatieve oproepkracht vanaf 20 jaar met horeca ervaring en schoonmaak skills voor de donderdagen of/en de vrijdagavonden in de maanden oktober tot en met april. Flexibiliteit is een must en daarbij ben je geïnteresseerd in sport.

Geïnteresseerden kunnen gegevens en een CV mailen naar ln.madnessomedlahtropsnull@ofni t.a.v. Leonie Overbeek.