Nachttoernooi, kampvuurverhalen en Goors Mannenkoor…

De activiteitenkalender voor het komende weekeinde vermeld allereerst het beroemde Nachttoernooi van SV Hector dat vanavond en vannacht, na twee coronajaren, weer wordt gehouden op ’t Doesgoor. Het toernooi met gelegenheidsteams en veel gezelligheid is voor eenieder te bezoeken. Ook is de film Costa te bekijken in RH Cinema die deze film ook morgen draait. Morgenvroeg weer een Repair Café en morgenavond, ook terug van weggeweest, het kampvuur van de Goorse Whiskyclub met dit keer verhalen van Gerard Dannenbarg. Zondagmiddag treedt, voor het eerst sinds lange tijd, ook het Goors Mannenkoor weer op. De zangers geven een concert in de Hofkerk dat om 14:30 uur begint. Voor alle evenementen en activiteiten check onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • Druk Pinksterweekeinde in Goor en omgeving3 juni 2022 Druk Pinksterweekeinde in Goor en omgeving Er is de komende dagen, ondanks het ontbreken van het Reggae-festival op het Sterplein dit jaar, van alles te doen in en om Goor. Allereerst is het Goorse centrum vanavond de Via Gladiola […]
  • Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag1 april 2022 Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag De evenementenkalender is weer overvol voor het komende weekeinde. Genoeg vertier dus met allereerst de voorstelling 'Sneu' van de Diepenheimse cabaretier André Manuel vanavond in De […]
  • Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal…30 augustus 2019 Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal… Een goed gevulde evenementen-agenda voor het komende weekeinde met vandaag en morgen nog de Restantenmarkt in het Goorse centrum en vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi dat dit jaar bij vv […]
  • Open Monumentendagen, Ashafar en Repair Café9 september 2022 Open Monumentendagen, Ashafar en Repair Café Op de evenementenagenda prijkt voor het komende weekeinde de Open Monumentendagen met in Goor bezichtigingen van de Braakmolen en het Historisch Museum. Ook is het mogelijk om met een […]
  • Tropical Night en finale Tourpoule…22 juli 2022 Tropical Night en finale Tourpoule… Uiteraard zijn er de nodige vakantieborrels bij de Goorse bedrijven op deze vrijdag maar er is dit weekeinde nog meer. Morgen de al eerder aangekondigde Tropical Night voor jong en oud in […]