Schoolfeestnieuws in het kort (3)

  • Bedrijven kunnen nog tot 16 juni bierpenningen vooraf bestellen bij het Schoolfeestbestuur. Dit om lange rijen voor de muntenhokjes te voorkomen aan het begin van het borreluurtje op vrijdag. Bestellen kan online via deze LINK en is alleen voor Goorse ondernemers en niet voor particulieren. De penningenprijs is dit jaar voor het eerst €2.
  • Voor na dat borreluurtje, waar de band Bandje voor de sfeer speelt, is er dit jaar ook een aantal feestzangers gecontracteerd die de sfeer erin willen houden tot aan het avondprogramma. Eén van hen is de Oldenzaalse zanger Tom Linders, beter bekend als Feestzanger Linders.
  • Gorenaren in het buitenland blijven fraaie foto’s sturen vanuit verre en minder verre oorden met daarop de Schoolfeestvlag of in dit geval de jubileumhanddoek die getoond wordt door Froukje Hulshof in het Kroatische Poreč. Goreraren overzee kunnen hun prenten blijven sturen via onze social media-kanalen en via: redactie@nullgoorsnieuws.nl.