Schoolfeestnieuws in het kort (3)

  • Bedrijven kunnen nog tot 16 juni bierpenningen vooraf bestellen bij het Schoolfeestbestuur. Dit om lange rijen voor de muntenhokjes te voorkomen aan het begin van het borreluurtje op vrijdag. Bestellen kan online via deze LINK en is alleen voor Goorse ondernemers en niet voor particulieren. De penningenprijs is dit jaar voor het eerst €2.
  • Voor na dat borreluurtje, waar de band Bandje voor de sfeer speelt, is er dit jaar ook een aantal feestzangers gecontracteerd die de sfeer erin willen houden tot aan het avondprogramma. Eén van hen is de Oldenzaalse zanger Tom Linders, beter bekend als Feestzanger Linders.
  • Gorenaren in het buitenland blijven fraaie foto’s sturen vanuit verre en minder verre oorden met daarop de Schoolfeestvlag of in dit geval de jubileumhanddoek die getoond wordt door Froukje Hulshof in het Kroatische Poreč. Goreraren overzee kunnen hun prenten blijven sturen via onze social media-kanalen en via: redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Er is vandaag een begin gemaakt met de opbouw van het Schoolfeestterrein met het plaatsen van de schaftketen die achter de tent staan. Komende maandag zal worden begonnen met de bouw […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)8 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (1) Over twee weken is het zover. Dan barst het Goorse School en Volksfeest, na twee coronajaren, weer los met allereerst de Seniorenmiddag in de Tente. Daar dan onder meer een optreden […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)26 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)25 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (5) * Vanavond wordt op Hofstreek FM vannacht 20.00 uur de tweede editie van de Schoolfeestkwis uitgezonden. Wie wordt de beste Schoolfeestkenner van 2021? De winnaar krijgt een […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)23 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (3) * Zoals te doen gebruikelijk wordt op ook andere plekken op deze aardbol stil gestaan bij het Feest der Feesten. Zo ook op Curaçao waar Gorenaar Eddy Braam een bungalowresort bestiert […]