Schoolfeestnieuws in het kort (4)

  • Er is vandaag een begin gemaakt met de opbouw van het Schoolfeestterrein met het plaatsen van de schaftketen die achter de tent staan. Komende maandag zal worden begonnen met de bouw van de Tente op het Schoolfeestplein voor het gemeentehuis.
  • Een fraai filmpje uit de oude doos die opnieuw online is gezet door Henk Eeftink om alvast in de stemming te komen en om nog eens te verduidelijken hoe het allemaal begonnen is. De video werd in 1996 opgenomen en verhaalt over de geschiedenis van het Schoolfeest, het maken van schoolfeestvlaggen en het slaan van de bierpenning bij de Rijksmunt.
  • Kinderen die buiten Goor op school zitten mogen ook meedoen aan de Kinderoptocht, nu over twee weken. In voorgaande jaren was daarvoor een speciale groep maar die is er niet meer. Wie zich individueel of per groep wil inschrijven kan dat doen mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. De spelregels zijn HIER te vinden.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)10 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (3) Bedrijven kunnen nog tot 16 juni bierpenningen vooraf bestellen bij het Schoolfeestbestuur. Dit om lange rijen voor de muntenhokjes te voorkomen aan het begin van het borreluurtje op […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)8 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (1) Over twee weken is het zover. Dan barst het Goorse School en Volksfeest, na twee coronajaren, weer los met allereerst de Seniorenmiddag in de Tente. Daar dan onder meer een optreden […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)26 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)25 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (5) * Vanavond wordt op Hofstreek FM vannacht 20.00 uur de tweede editie van de Schoolfeestkwis uitgezonden. Wie wordt de beste Schoolfeestkenner van 2021? De winnaar krijgt een […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)23 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (3) * Zoals te doen gebruikelijk wordt op ook andere plekken op deze aardbol stil gestaan bij het Feest der Feesten. Zo ook op CuraƧao waar Gorenaar Eddy Braam een bungalowresort bestiert […]