Schoolfeestnieuws in het kort (5)

  • Er worden dit jaar maar liefst 67 Schoolfeest-vrijwilligers gehuldigd die een jubileum te vieren hebben. Dit komt doordat dat in de afgelopen coronajaren niet kon. Zeven medewerkers krijgen een speldje voor 50 jaar trouwe dienst. Eén van hen is fysiotherapeut Lex Schreuder waarmee een uitgebreid verhaal te lezen is in de Schoolfeestkrant die komende week op de mat valt.
  • De Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl is dit jaar dikker dan ooit. De krant met alle ins en outs van het Feest der Feesten en enkele indringende Schoolfeestverhalen kent maar liefst 32 pagina’s. Komende woensdag wordt de Schoolfeestkrant huis aan huis in Goor verspreid.
  • De Goorse Biertent Rellie is ook al aardig op stoom met het vervaardigen van de voertuigen en wagens. Zo wordt een extreem lange wagen aangekondigd op Facebook en was afgelopen vrijdag de roemruchte Jillings Night, dit keer op Zenkeldamshoek, waar ook Circus Caroly acte de presènce gaf. De Rellie heeft dit jaar als thema Insecten.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)16 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (9) De Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl, die gisteren huis aan huis is bezorgd, is ook online te lezen. Dat kan via deze LINK of via de banner op de site. Fysieke exemplaren zijn op te […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (8)15 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (8) Vandaag is het laatste Schoolfeestjournaal online gezet. De zesde aflevering, een week voor de aftrap van het Schoolfeest, maakt dit keer een rondgang langs de scholen in aanloop naar […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)27 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (12) Aan bezoekers van de Tente tussen de 18 en 25 jaar zullen vanaf vanavond polsbandjes worden uitgedeeld. Dit om te voorkomen dat er alcohol verschaft wordt aan jongens en meisjes die […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (7)22 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (7) Het foto-archief van de stichting School- en Volksfeest is vanaf nu openbaar en voor iedereen in te zien. In de afgelopen periode werden regelmatig nostalgische foto's via Facebook […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)19 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Volgende week vrijdag zal er ook weer een jury door de Tente gaan om tijdens het borreluurtje te bepalen wie het meest originele t-shirt draagt. Die verkiezing is al begonnen want wie al […]