Olympische medailles voor Robin van Sermond en Frederieke Jongsma

De Goorse Robin van Sermond (foto Ben van Sermond) heeft in het afgelopen weekeinde goud gewonnen tijdens de Special Olympics. Die werden in alle Twentse gemeenten gehouden. In Nijverdal was ze de snelste op de 25 meter sprint na een close finish. Er was ook succes voor Frederieke Jongsma die zilver pakte op de 50 meter borstcrawl. Op de 50 meter vrije slag werd Jongsma 4e en van Sermond 6e. De Special Olympics Nationale Spelen voor sporters met een beperking was in Twente in het afgelopen weekeinde een groot succes met onder meer tenniswedstrijden op de banen van TV De Mossendam.

Gerelateerde berichten

  • Robin van Sermond ambassadeur Special Olympics6 april 2022 Robin van Sermond ambassadeur Special Olympics De Goorse Robin van Sermond is namens de gemeente Hof van Twente ambassadeur tijdens de Special Olympics die van 10 tot en met 12 juni op verschillende plekken in Twente worden gehouden. […]
  • Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof11 juni 2018 Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof De Goorse zwemmers van ZPC De Hof presteerden dit weekeinde uitstekend tijdens de 'Special Olympics', een groots toernooi met alle takken van sport voor mensen met een verstandelijke […]
  • Toen op 15 mei het buitenbad in Goor open ging…15 mei 2022 Toen op 15 mei het buitenbad in Goor open ging… Het is 15 mei en dat is voor de Goorse belegen zwemfanaten nog steeds een bijzondere datum. Het was namelijk in het verleden altijd de dag dat het buitenzwembad op De Whee werd geopend […]
  • Inschrijving Triathlon geopend4 april 2022 Inschrijving Triathlon geopend De zesde uitgave van de Univé Oost Hof van Twente Triathlon vindt dit jaar plaats op zondag 22 mei. De 450 deelnemers zullen weer starten bij Zwembad de Vijf Heuvels. De inschrijving is […]
  • Inwoners met een beperking gaan horeca helpen om gastvrijer te worden21 september 2021 Inwoners met een beperking gaan horeca helpen om gastvrijer te worden De Gorenaren Stan Jansen en Maarten ter Hofte nodigen de uitbaters van de horecagelegenheden in de Hof van Twente uit om te praten over hoe de cafés en restaurants gastvrijer kunnen […]