Meisjes Excelsior winnen gymfinale

De meisjes van gymnastiekvereniging Excelsior hebben in Borne de regionale finale van de gymnastiek- competitie gewonnen. De jonge Goorse turnsters van 6 en 7 jaar waren de in teamverband de beste op de lange mat, de balk, brug en sprong. In de voorronden werden eerder al Markelo en Haaksbergen verslagen.

excelsiormeisjes

Gerelateerde berichten

  • Harrie Wolters in Portet4 december 2019 Harrie Wolters in Portet Harrie Wolters uit Goor is zondag te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Harrie is 58 jaar en geboren en getogen in Goor. Hij was ooit een verdienstelijk amateur-wielrenner. […]
  • Dubbel programma in Alleman26 april 2019 Dubbel programma in Alleman Op dinsdag 30 april 2019 draait filmhuis Alleman de film De Fabeltjeskrant De Grote Dierenbos-spelen. Deze animatiefilm uit 2018 komt van de hand van Freek Quartier en de kinderen kunnen […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)21 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (1) * Hoewel we voor de tweede keer het heilige domein niet kunnen betreden in het laatste weekend van juni zijn we er toch met de rubriek Schoolfeestnieuws in het kort. De komende week […]
  • Acties lonen, Rode Kruis heeft rolstoelbus binnen13 november 2015 Acties lonen, Rode Kruis heeft rolstoelbus binnen Na ruim anderhalf jaar zwoegen is het doel bereikt: €90.000 voor een nieuwe rolstoelbus voor het Rode Kruis. De lokale afdeling van de hulpinstantie heeft de nieuwe bus inmiddels besteld. […]
  • Weg Goor – Hengevelde tijdelijk afgesloten wegens ernstig ongeval16 februari 2019 Weg Goor – Hengevelde tijdelijk afgesloten wegens ernstig ongeval Op de N347, de weg van Goor naar Hengevelde, is een auto van de weg geraakt en vol op een boom gebotst. Hoe het ongeluk is gebeurd is op dit moment nog niet bekend. De hulpdiensten waren […]