Hector zet kratjes bier koud voor Twenthe

Net als de vaderlandse Eredivisie kent ook de derde klasse A bij de zondagamateurs een zinderende ontknoping. Komende zondag maken nog drie clubs kans op de titel. Ook de degradatiestrijd is bloedstollend. Hector degradeert op dit moment rechtstreeks en is bij winst ook nog afhankelijk van rivaal Twenthe. De Tricolores spelen tegen Oldenzaal, dé directe concurrent van Hector. De groen-witten moeten op hun beurt winnen van Vogido, dat nog kampioen kan worden. Hector heeft gekscherend al wat kratten bier beloofd aan Twenthe. “Maar we willen zelf ook gewoon winnen”, stelt Mark Nijland. “Daarbij is het leuk als we Hector kunnen helpen, dan spelen wij in ieder geval nog een derby volgend jaar”, aldus de aanvalsleider van Twenthe. “Wij pakken de drie punten en dan mag Hector, dat knap wist te winnen bij Eilermark, het zelf afmaken.”

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Bijzonder slot in vierde klasse B7 juli 2013 Bijzonder slot in vierde klasse B De KNVB heeft het wedstrijdschema voor het amateurvoetbal bekendgemaakt. In de vierde klasse B treffen vv Twenthe, GFC en SV Hector elkaar. Vooral Hector kent een bijzonder slot van de […]
  • Cruciale eindfase voor Goorse clubs23 maart 2011 Cruciale eindfase voor Goorse clubs Net als in de Eredivisie loopt ook het amateurvoetbal richting het eind. En voor de Goorse clubs is de beslissende fase er allerminst één van uitblazen. Voor vv Twenthe, sv Hector en GFC […]
  • Seizoen ten einde voor Goorse voetballers31 maart 2020 Seizoen ten einde voor Goorse voetballers Door de nieuwe Corona-maatregelen die zijn aangekondigd door de regering, heeft de KNVB besloten om alle amateurvoetbal-competities niet meer te hervatten. Dit houdt voor GFC, Hector en […]
  • De bal rolt weer…28 juli 2014 De bal rolt weer… De selectie van vv Twenthe is zondag als eerste Goorse club begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer Michiel Mensink, die overkwam […]