Schoolfeestnieuws in het kort (7)

  • In de Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl, die morgen op de mat valt, staat ook een indrukwekkend verhaal met de broers Bas en Daan Zweers die dit jaar na het Familiespektakel op zaterdag Tiroler hits zullen laten klinken. Dat is dan precies een jaar na het overlijden van hun vader Roel, die dat in voorgaande Schoolfeestjaren altijd met succes deed.
  • De organisatie van van het Feest der Feesten heeft ook een promotievideo voor de allegorische optocht gemaakt die op dit moment wordt verspreid via diverse social media. De video is vooral bedoeld om mensen buiten Goor naar het Twentse Haagje te trekken en is via deze LINK te bekijken.
  • Nog steeds komen er fraaie foto’s binnen van ‘Gorenaren overzee’ die overal ter wereld het Schoolfeest promoten. Zo waren Cindy Scholte in ’t Hof en Saskia Naafs in Kopenhagen en stuurde Britt Groothuis een prent vanuit de jungle in Peru. Daar houdt overigens een indrukwekkend verhaal bij dat morgen op deze site te lezen is. Foto’s kunnen nog steeds gestuurd worden naar ln.swueinsroognull@eitcader en de social media-kanalen van deze site.