Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL

De Goorse Sabine Roelofsen was gisteravond te zien in het RTL-programma ‘Voor hetzelfde geld’. Ze woont met haar geliefde Mark Zwarter en twee jonge zonen in Haarlem en was op zoek naar een woning in het oosten van het land. Er waren 650.000 euro te besteden en daarvoor konden ze in Winterswijk een grote monumentale woning kopen. Uiteindelijk hebben ze die woning toch niet gekocht en zijn ze na de opnames op zoek gegaan naar een andere woning. En die is gevonden! In de Goorse Spoorstraat, zodat opa én Relliepreses Jan en zijn vrouw Willemien vanaf december, dochter, schoonzoon en kleinkinderen vlakbij hebben wonen.

Gerelateerde berichten

  • Goor prominent op de buis op laatste dag van 20161 januari 2017 Goor prominent op de buis op laatste dag van 2016 De mensen die thuis voor de buis de Oudejaarsavond hebben gevierd konden nogal wat Goorse gezichten spotten. Zo zond TV Oost de cabartetshow LöS uit van Helligen Hendrik. Daarin naast […]
  • Gemeente wijst 1Vandaag de deur, PvdA ageert23 juni 2021 Gemeente wijst 1Vandaag de deur, PvdA ageert De gemeente Hof van Twente wil niet meewerken aan een reportage van het tv-programma 1Vandaag over cybercrime. En dat is tegen het zere been van de lokale Partij van de Arbeid die juist […]
  • Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL24 mei 2018 Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL Ze zijn 97 jaar en zijn het grootste gedeelte van hun rijke leven al de beste vriendinnen. Nu genieten ze samen van de 'oude dag' bij verzorgingstehuis Herfstzon in Goor. Lien Koebrugge, […]
  • Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal28 april 2018 Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal Goor was vandaag prominent in beeld op het NOS Jeugdjournaal. Max Lammertink, leerling van de Prins Constantijnschool, schreef een brief naar het Jeugdjournaal omda hij niet mag voetballen […]
  • Veteranendag in beeld bij Hofstreek TV29 april 2016 Veteranendag in beeld bij Hofstreek TV De lokale omroep Hofstreek TV brengt komende zondag een reportage op de buis van de Veteranendag die vorige week zaterdag werd gehouden op het Schoolfeestplein. Daarnaast is er een verslag […]