Clubdag GV Excelsior

Komende zondag 19 juni, houdt gymnastiekvereniging Excelsior een clubdag in sporthal dDe Mossendam. De leden zullen dan verschillenden voorstellingen geven voor jong en oud. Van (peuter)gym tot hiphop, turnen en free running. Ook zullen de selecties bij de dames, heren, de springgroep en free running-selectie in actie komen. Er zijn twee voorstellingen. Eén om 12:00 uur en één om 16:00 uur. Tussen de twee voorstellingen is er de mogelijkheid voor de kinderen om de sporten uit te proberen in de vorm van kleine clinics. Kaarten kosten € 2,50 en zijn verkrijgbaar aan de deur. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis entree.

Gerelateerde berichten

  • Dans, Twente op film en gymnastiek…17 juni 2022 Dans, Twente op film en gymnastiek… In het weekend voor het Feest der Feesten is er toch nog wel het één ander te doen in het Twentse Haagje. Zo draait vanavond en zondag in De Reggehof de populaire film 'Zo doot wiej dat […]
  • Airtrack-goud voor Romee Scholten in Groenlo30 april 2018 Airtrack-goud voor Romee Scholten in Groenlo Romee Scholten van de Goorse Gymnastiekvereniging Excelsior heeft afgelopen zaterdag goud behaald tijdens de individuele springwedstrijden in Groenlo. In sporthal De Elshof was ze de beste […]
  • Theaterseizoen over twee weken geopend3 september 2022 Theaterseizoen over twee weken geopend Het theaterseizoen in de Reggehof wordt op zaterda 17 september geopend onder de titel RH Tadaa! Het publiek ziet dan onder meer een preview van de familievoorstelling De Rode sneakers, […]
  • Begin of the summer-party krijgt vervolg10 mei 2022 Begin of the summer-party krijgt vervolg Het was afgelopen zaterdag een succes: De Begin of the summerparty in sporthal De Mossendam en dus zijn de organisatoren van zins om deze lijn door te trekken. Afgelopen zaterdag waren er […]
  • Repair Café succesvol op tweede zaterdag van de maand7 april 2022 Repair Café succesvol op tweede zaterdag van de maand Het Goorse Repair Café heeft zijn nut inmiddels bewezen en trekt maandelijks veel bezoekers naar De Mossendam en dat betreft ook steeds vaker de jongere doelgroep. Komende zaterdag is er […]