Buurtonderzoek in de Van Coeverdenstraat (update)

De politie heeft vanochtend een buurtonderzoek gehouden in de Van Coeverdenstraat naar aanleiding van een incident dat op woensdagavond 2 mei plaats zou hebben gevonden tussen 19.30 en 20.00 uur. De politie wil in het belang van het onderzoek niet meedelen wat het incident precies inhoudt. Naar verluidt zouden 3 mannen richting de Kloosterlaan gerend zijn. Heeft u iets gezien of weet u meer over het incident? Mail naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Zon-recordings voltreffer11 maart 2012 Zon-recordings voltreffer Een volle bak en vermoed of onvermoed enorm veel talent. Gisteravond, de eerste sessie van De Zon-Recordings in het gelijknamige Grand Café. Een enorm enthousiasme, verrassende artiesten […]
  • Nieuwe actie Mister Nice Buy15 september 2011 Nieuwe actie Mister Nice Buy De consumentenorganisatie Mister Nice Buy introduceert dit weekend iets nieuws in Goor. Laat bij de kassa van Jumbo, tankstation Hoek en de Zuivelhoeve een barcode vanaf je smartphone […]
  • Charlotte Solms nu wel te gast in Portret23 april 2018 Charlotte Solms nu wel te gast in Portret Ze is zondag dan daadwerkelijk te gast. Charlotte Solms schuift aan bij Jonneke Adolfsen in Portret van Hofstreek FM. Dit interview was al eerder aangekondigd, maar kon toen door ziekte […]
  • Brummelaar excelleert in zwembad6 januari 2014 Brummelaar excelleert in zwembad Zwemclub De Hof is uitstekend begonnen aan het nieuwe jaar. In totaal werden afgelopen weekend maar liefst 30 titels binnengehaald. Met name dankzij de golden boy Koen Brummelaar. Hij was […]
  • 5000 kilometer op de wandelteller voor jubilerende Haverkate (Foto-update)21 juli 2017 5000 kilometer op de wandelteller voor jubilerende Haverkate (Foto-update) Het was groot feest vandaag op de Nijmeegse Via Gladiola voor de Goorse wandeldelegatie. Op een enkeling na heeft iedereen het gehaald. Bijzonder is de prestatie van Wim Haverkate die […]