Buurtonderzoek in de Van Coeverdenstraat (update)

De politie heeft vanochtend een buurtonderzoek gehouden in de Van Coeverdenstraat naar aanleiding van een incident dat op woensdagavond 2 mei plaats zou hebben gevonden tussen 19.30 en 20.00 uur. De politie wil in het belang van het onderzoek niet meedelen wat het incident precies inhoudt. Naar verluidt zouden 3 mannen richting de Kloosterlaan gerend zijn. Heeft u iets gezien of weet u meer over het incident? Mail naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Slechts één boete bij verkeerscontrole17 maart 2011 Slechts één boete bij verkeerscontrole De verkeerscontrole, die gisteravond aan de Deldensestraat werd gehouden, heeft nauwelijks wat opgeleverd voor de politie. Slechts één automobilist hield zich niet aan de verkeersregels en […]
  • Vernielingen aan auto’s en inbraken…6 april 2018 Vernielingen aan auto’s en inbraken… In het weekbericht van de politie allereerst een inbraak in een bedrijf aan de Klavermaten op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar werd aan het einde van vorige week vrijdagavond […]