Schoolfeestnieuws in het kort (9)

  • De Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl, die gisteren huis aan huis is bezorgd, is ook online te lezen. Dat kan via deze LINK of via de banner op de site. Fysieke exemplaren zijn op te halen in de ‘huiskamer’ van Jumbo Leusink aan de van Kollaan. Ook het Schoolfeestboekje van het School en Volksfeest is op het web te lezen. Dat kan via deze LINK.
  • Op de site van Erfgoed Platform Overijssel is ook een verhaal geplaatst over het Goorse School en Volksfeest. Auteur Elise Meijer beschrijft het feest der feesten dat inmiddels tot immaterieel erfgoed is gekroond. Het verhaal is via deze LINK te lezen.
  • De Tent staat! De bouwers van Tentenverhuur De Weerd uit Voorst hebben in de afgelopen vier dagen de tent opgebouwd en ook ‘dicht’ gemaakt zodat kan worden begonnen met de inrichting. Daarvoor zullen ook vele Goorse vrijwilligers in actie komen.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (8)15 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (8) Vandaag is het laatste Schoolfeestjournaal online gezet. De zesde aflevering, een week voor de aftrap van het Schoolfeest, maakt dit keer een rondgang langs de scholen in aanloop naar […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)12 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (5) Er worden dit jaar maar liefst 67 Schoolfeest-vrijwilligers gehuldigd die een jubileum te vieren hebben. Dit komt doordat dat in de afgelopen coronajaren niet kon. Zeven medewerkers […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)19 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Volgende week vrijdag zal er ook weer een jury door de Tente gaan om tijdens het borreluurtje te bepalen wie het meest originele t-shirt draagt. Die verkiezing is al begonnen want wie al […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)17 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (3) De Schoolfeestkriebels zullen nu bij de Gorenaren nog meer toenemen bij een blik op het Schoolfeestplein. Daar is namelijk vandaag de opbouw van de Tente begonnen. Tentenbouwer De Weerd […]
  • Daverende donderdagavond met huwelijksaanzoek24 juni 2022 Daverende donderdagavond met huwelijksaanzoek Dat Goor weer zin heeft aan Schoolfeest, na twee coronajaren, werd gisteravond wel duidelijk. In een hele warme overvolle tent was het oergezellig met de Goorse formatie Friendship en […]