Schoolfeestnieuws in het kort (9)

  • De Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl, die gisteren huis aan huis is bezorgd, is ook online te lezen. Dat kan via deze LINK of via de banner op de site. Fysieke exemplaren zijn op te halen in de ‘huiskamer’ van Jumbo Leusink aan de van Kollaan. Ook het Schoolfeestboekje van het School en Volksfeest is op het web te lezen. Dat kan via deze LINK.
  • Op de site van Erfgoed Platform Overijssel is ook een verhaal geplaatst over het Goorse School en Volksfeest. Auteur Elise Meijer beschrijft het feest der feesten dat inmiddels tot immaterieel erfgoed is gekroond. Het verhaal is via deze LINK te lezen.
  • De Tent staat! De bouwers van Tentenverhuur De Weerd uit Voorst hebben in de afgelopen vier dagen de tent opgebouwd en ook ‘dicht’ gemaakt zodat kan worden begonnen met de inrichting. Daarvoor zullen ook vele Goorse vrijwilligers in actie komen.