Sam Zwierink met debuutsingle en clip: Friendzone

De jonge Goorse zanger Sam Zwierink heeft een eerste single uitgebracht. Met het nummer Friendzone hoopt hij de hitlijsten te bestormen. Een modern lied over liefde waarin hij ook een stuk rapt dat wordt ondersteund door een gelikte videoclip die via deze LINK te bekijken is. De bijna 19-jarige Sam Zwierink, de jongste zoon van Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink, treedt hiermee in de voetsporen van zijn broer Daan die enkele jaren geleden landelijke bekendheid verwierf met de boyband Mainstreet.

Gerelateerde berichten

  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]
  • GFC wint verdiend van MVV’6919 februari 2022 GFC wint verdiend van MVV’69 GFC heeft het eerste competitieduel na de winterpauze met 0-2 gewonnen. In Marle werd MVV'69 met 0-2 verslagen. Op een slecht veld met veel wind was het bij rust nog 0-0 in een eerste […]
  • GFC-SVV na half uur beslist2 oktober 2021 GFC-SVV na half uur beslist GFC had vanmiddag in de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen weinig moeite met SVV’56 uit Sibculo.Het duel op sportpark Heeckeren in de vierde klasse F van het […]
  • GFC in slotfase onderuit bij SV Rijssen25 september 2021 GFC in slotfase onderuit bij SV Rijssen GFC heeft de eerste competitiewedstrijd in de vierde klasse H van het zaterdag amateurvoetbal nipt verloren. Bij SV Rijssen werd het na een late treffer 2-1 voor de gastheren. De rood […]
  • GFC speelt gelijk tegen Almen11 september 2021 GFC speelt gelijk tegen Almen GFC heeft het tweede bekerduel in de nieuwe competitie met 2-2 gelijk gespeeld.De ploeg van trainer Romano Lammertink kwam op achterstand in de eerste helft maar kwam nog vóór rust op […]